Tekopyhyys huipussaan? Slipknot-pomo vihaa puhelimia keikoillaan, mutta bändin uusi video koostuu täysin fanien kuvaamista kännykkävideoista

7.1.2017 23:46

Slipknot ja Stone Sour -solisti Corey Taylor ei pidä siitä, että ihmiset näpräilevät kännyköitään keikoilla. Tämänhän me kaikki jo tiesimme. Siitä toimikoon hyvänä osoituksena vaikkapa tämä video. Myös selfietikkuja käyttävät fanit ovat kirvoittaneet mieheltä, noh, sanotaanko nyt vaikka varsin värikkäitä lausuntoja vuosien varrella. Nyt mies on kuitenkin osoittautunut ”kännykkävihassaan” joko aikamoiseksi ironian taitajaksi, tai sitten melkoisen tekopyhäksi patsastelijaksi, sillä miehen kipparoiman Slipknotin uusi Before I Forget -livevideo on näet koostettu tyystin fanien keikoilta kännyköillä ja muilla mobiililaitteilla kuvaamasta materiaalista.

Tämän lähestymistavan valinta aiheutti luonnollisesti ihmetystä myös orkesterin fanien keskuudessa ja mieheltä tiedusteltiinkin heti tuoreeltaan Twitterissä ovatko puhelimet nyt sitten tästä lähtien sallittuja miehen keikoilla, vaiko eivät. Taylorin ehkä hivenen hämmentynyt vastaus kuului seuraavasti: ”Hahahaha vittu, todella hyvä pointti. Kyllä, olen persreikä…”

Oli miten oli, voit katsoa Before I Forget -videon tästä:

Lisää luettavaa