Tony Iommi sai lääkäriltä huolestuttavia uutisia, Black Sabbath -johtaja jälleen leikkaukseen

9.12.2016 14:35

Syöpää vastaan vuodesta 2012 kamppaillut Tony Iommi kertoo Irish Timesin haastattelussa joutuvansa jälleen leikkauspöydälle. Kitaristin kurkusta on löytynyt kyhmy, joka poistetaan varmuuden vuoksi.

”Kävin juuri lääkärintarkastuksessa. Minulla ei havaittu mitään huolestuttavaa siellä, missä minulla oli syöpä aikaisemmin, mutta kurkussani oli tapahtunut jotain. Kunhan palaan Englantiin, nenäni takaa poistetaan jokin möykky, josta ei tiedetä, onko se syöpää vai mitä. Oloni on nyt kuitenkin hyvä”, Iommi kertoo.

Aiemmin tänä vuonna Iommi ilmoitti yleisön iloksi, että hänellä diagnosoitu imusolmuksesyöpä on remissiossa, eli hoito on tehonnut ja sairaus on hallinnassa. Toivottavasti tästä uusimmasta käänteestä ei seuraa mitään ikävämpiä uutisia.

Iommi on kertonut terveydentilansa olevan yksi tärkeimpiä syitä sille, että Black Sabbath aikoo lopettaa kiertueiden tekemisen. Syöpädiagnoosi havahdutti heavy-pioneerin huomaamaan, ettei aikaa ole loputtomiin.

”Minun täytyy nauttia jäljellä olevista päivistä. Olen ollut tien päällä liki 50 vuotta. Nyt minun täytyy olla enemmän kotona ystävieni ja perheeni seurassa”, Metal Hammer kertoo Iommin sanoneen.

Lisää luettavaa