Tutkimus selvitti festarikävijöiden seksikäyttäytymistä, mutta mitä ihmettä Iron Maidenilla on asian kanssa tekemistä?

20.5.2018 17:49

Lipunmyyntipalvelu TickPickin järjestämä 1 050 vastaajan tutkimus on tehnyt selkoa musiikkifestivaalien kävijöiden seksikäyttäytymisestä. Selvitys koski toki vain yhdysvaltalaisia festivaalivieraita, mutta näinköhän Suomessa tilanne olisi radikaalisti toisenlainen? Joka tapauksessa kaikkiaan 33,6 prosenttia vastaajista kertoi ajatuneensa seksuaaliseen kanssakäymiseen festarireissujensa aikana.

Tämän lisäksi hitusen reilu puolet ilmoitti olevansa avoin lemmenleikeille juhlatunnelmasta nauttiessaan ja sitä kaikkein kauneinta on tullut harrastettua niin bajamajoissa, teltoissa, autoissa kuin yleisönkin seassa. Suosituimpia paikkoja aikuisten leikeille olivat Electric Forest (30,2 %), Bonnaroo (27,3 %) ja Burning Man (25,2 %). Tuntemattomien kanssa harrastetun suuseksin osalta Burning Man (28,2 %) kiilasi ykköseksi Electric Forestin (20,9 %) ja Electric Daisy Carnevalin (18,7 %) sijoittuessa kakkoseksi ja kolmoseksi.

Mitä suosituimpiin asentoihin tulee, niin festivaaliyleisö näyttäisi mambaavan kaikkea muuta kuin vain vaakatasossa. Voiton vei nimittäin ns. doggy style selvällä erolla (43,9 %) fyysisesti vaativaan seisten suoritettuun yhdyntään (20,5 %) verrattuna. Hivenen yllättävästi vanha kunnon lähetyssaarnaaja seurasi kaukana perässä 12,6 prosentin osuudellaan.

Mutta miten Iron Maiden liittyy tähän kaikkeen? Se selviää kävijöiden rasvaisista seksitarinoista, joita voit lukea alta.

Lisää luettavaa