Työmyyrä vauhdissa: 68-vuotias Alice Cooper työskentelee ei yhden vaan kahden uuden albumin kimpussa

18.2.2016 20:09

Alice Cooper kertoi ABC News Radion haastattelussa työstävänsä paraikaa kahta levyä samanaikaisesti. Oman sooloalbuminsa lisäksi työn alla on Hollywood Vampiresin toinen levy. Johan siitä Vampiresin debyytistä onkin ehtinyt kulua ainakin puoli vuotta.

”Kahden levyn lisäksi teen kaksi kiertuetta kesän mittaan. Kierrän sekä oman yhtyeeni että Vampiresin kanssa. Joten joo, ei tässä lepäilemään pääse”, Cooper sanoi haastattelussa.

Cooperin tulevalla soololevyllä on miehen nykyisen taustayhtyeen kanssa tehtyjen biisien lisäksi kappaleita, jotka on sävelletty alkuperäisen Alice Cooper Bandin muusikoiden kanssa. Rumpali Neal Smith ja kitaristi Mike Bruce ovat osallistuneet Cooperin mukaan ”kahden tai kolmen” biisin säveltämiseen, ja basisti Dennis Dunaway on myös työstänyt joitain kappaleita Cooperin kanssa.

”Kun hajotimme bändin vuonna 1974, hajosimme ystävinä. Jos heillä on keikka, saatan ilmaantua paikalle ja laulaa muutaman biisin. Vastaavasti jos minä olen keikalla ja he sattuvat olemaan lähistöllä, he nousevat lavalle. Välillämme ei ole koskaan ollut pahaa verta.”

Hollywood Vampiresin uusista metkuista Cooper mainitsee, että yhtye sisällyttää settiinsä jonkun David Bowien kappaleen. Kiintoisaa.

Levyjen tarkoista julkaisupäivistä ei ole vielä tietoa, mutta jos Cooper kerran aikoo promotoida niitä kesällä kiertueella, niin eivätköhän ne tässä kevään mittaan vielä ilmaannu.

Lisää luettavaa