Isä selvitti koululle, miksi tytär myöhästyi aamulla – syynä Pomon keikka

"Todennäköisyys sille, että olen eronnut klo 17 mennessä on 50:50."

Amerikkalaisisän mielestä Bruce on kuin Jumala.
Amerikkalaisisän mielestä Bruce on kuin Jumala.

New Yorkin Saratoga Springsissä asuva Patrick A. Pipino päätti sanoa suoraan asian, jonka kaltaista huoltajista häveliäämmät mitä luultavimmin kaunistelisivat. Mies nimittäin päätti kertoa täydellisen rehellisen syyn sille, miksi hänen 12-vuotias tyttärensä oli tiistaiaamuna myöhästynyt koulusta.

Syy oli toki myös ylpeydenaihe sinänsä: Pipinon tyttäret Isabelle (12 vuotta) ja Sarah (7 vuotta) olivat edellisiltana olleet todistamassa itsensä Bruce Springsteenin & The E Street Bandin konserttia Times Union Centerissä Albanyssa yhdessä isänsä kanssa.

– Eilisiltana Isabelle onnistui näkemään Bruce Springsteenin & The E Street Bandin Albanyssa, Pipino muotoili koululle lähettämänsä kirjeen alussa ja jatkoi:

– Tämä ei välttämättä vaikuta hyvältä selitykseltä, mutta oletteko koskaan miettineet, kuinka moni lapsi myöhästyisi, tai jäisi kokonaan pois koulusta, jos Jumala yhtäkkiä päättäisi ilmestyä? Maanantai-iltainen oli jotakin sellaista.

Mitä ilmeisimmin Pipino ei ollut maininnut kynäilemästään viestistä samassa koulupiirissä työskentelevälle opettaja-vaimolleen:

– Todennäköisyys sille, että olen eronnut klo 17 mennessä on 50:50, Pipinon kerrotaan todenneen Facebookissa myöhemmin samaisena tiistaina.

Pipinon tyttärensä koululle osoittaman lappusen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.