Unohtakaa bändioluet ja muut tylsyydet – Diablolla on mielessä jotakin muuta

20.5.2015 22:16

Paluuta tekevä tamperelaisyhtye Diablo soittaa Tampereen Vastavirta-klubilla 18.6. Päivää aikaisemmin tapahtuu ns. kummia, sillä läheinen Pulteri-ravintola ryhtyy myymään Diablon nimikkohampurilaisia.

Laulajakitaristi Rainer Nygård kertoo:

”Tämä YYA-sopimuksen hengessä, laadusta tinkimättä, toteutettu järkäle sisältää bataatti- ja maalaisranuja suhteessa 50/50, kunnon sämpylän (ei mitään ison kolhoosin massatuotantoa), 200 gramman nautapihvin, salaattia, majoneesia, marinoitua punasipulia ja cheddarjuustoa. Tulisuudessa löytyy kolme eri astetta: cayanne, habanero tai nagamorich. Tuotteen suositushinta on maltilliset 15 euroa.”

Diablolla on muutenkin varsin hurja meininki, sillä Vastavirran-esiintymisen jälkeen on vuorossa Nummirock. Siellä taas on luvassa varsin erikoinen häppeningi – Nygård kertoo taas:

”Tosiaan, lauantaina 20.6 kello 18:00 karauttaa Nummirockin leirintäalueelle Talbotillaan pastori Nivala ja kartturina hänellä toimii levylaulaja Nygård.

Illan konserttia silmälläpitäen on pastori Nivala luvannut vahvistaa kuulijoiden hengellistä tilaa ja toimittaa ehtoollisen. Öylätit on kuulemma jo tilattu tukusta ja Nygård lupasi hommata herran palvelijalle lasisen virsikirjan.

Pelkän syömisen ja juomisen lisäksi seurakuntalaisille tarjoutuu mahdollisuus tutustua myös Diablon parhaillaan työstössä olevan levyn materiaaliin.”

Lisää luettavaa