”Tein näyttelijädebyyttini sikäläisen George Clooneyn kanssa” – Katso uunituore Moonsorrow-video

21.3.2016 18:11

Säveltäjämestari Henri Sorvalin johtama Moonsorrow on tehnyt vähintäänkin harvinaislaatuisen teon ja julkaissut promotionaalisen videon. Miten niin harvinaislaatuisen? No, kyseessä on parikymppisen bändin ensimmäinen virallinen musiikkivideo.

Vajaa 7-minuuttinen Suden tunti -video ennakoi 1. huhtikuuta ilmestyvää, lähinnä täysien pisteiden arvioita kerännyttä Jumalten aika -pitkäsoittoa.

– Perskeles. En oo aikoinaan esiintynyt edes koulun kevätjuhlissa, ja nyt 36-vuotiaana tein sitten näyttelijädebyyttini serbialaisessa studiossa sikäläisen George Clooneyn kanssa, nauraa basistilaulaja Ville Sorvali.

– Eikun hetkinen, minähän olenkin 35-vuotias! Sori!

Lausahdapa jotakin vähän kappaleen sanomasta?

– Tosiaan, biisihän kertoo skandinaavisen mytologian eeppisimmästä taistelusta, siis Fenrisin ja Odinin ottelusta, ehkä vähän erilaisesta näkökulmasta.

– Tämähän on muuten lyhin biisi, jonka olemme tehneet yli kymmeneen vuoteen! Silti siitä löytyvät kaikki ne elementit, jotka tekevät Moonsorrow’sta Moonsorrow’n, ja kuitenkin sielta löytyy myös jotakin, mitä emme ole koskaan aiemmin kokeilleet. Suden tunti on pakana / folk metalin pimeä puoli…

Lisää luettavaa