Vakava sairaus pakotti laulajan jättämään Slipknotin ja Marilyn Mansonin kaltaisten nimien kanssa kiertäneen metalliyhtyeen

1.1.2017 21:25

Yhdysvaltalaisen Of Mice & Menin solisti Austin Carlile on joutunut jättämään yhtyeen terveydellisistä syistä. Asiasta raportoi Metal Injection. Mies kärsii Marfanin oireyhtymästä, joka on vakava perinnöllinen sidekudossairaus, joka vaikuttaa potilaan sydämeen, verisuonistoon, silmiin, luustoon ja ihoon. Varsinaista parannuskeinoa sairauteen ei ole, mutta säännöllisillä tarkastuksilla ja oikealla lääkityksellä potilaan elinikää voidaan kuitenkin pidentää.

Mies selvittää tilannettaan Twitterissä julkaisemassaan ”jäähyväisviestissä” seuraavasti: ”Lääkärini ovat varoitelleet jo vuosia urani terveyttä rapauttavasta vaikutuksesta, mutta jatkoin siitäkin huolimatta. Sinnittelin väkisin. Minun oli pakko sinnitellä. Tämä on sitä, mitä rakastan ja musiikista löysin itseni. Mutta nämä kolme repeämää selkärangassani, sekä vuotta aiemmin ilmestynyt neljäs repeämä olivat merkkejä, etten kykene enää huutamaan. Tiimini ohjeisti minua, että mikäli jatkaisin, aiheuttaisin peruuttamatonta tuhoa selkäytimeeni ja hermostooni.”

”Tämän ymmärrettyäni tiesin, että minun oli jätettävä Of Mice and Men. Koska en kykene enää laulamaan vanhaa materiaaliamme, sen enempää kuin uuttakaan, en vain voi enää jatkaa. Tämä on vaikein asia mitä elämässäni on tapahtunut pitkiin aikoihin, mutta onnekseni yhtyeeni, perheeni ja lähimmät ystäväni seisovat takanani ja ymmärtävät päätökseni. He ovat itse nähneet kuinka paljon olen saanut kestää tuskia, erityisesti kahden edellisen vuoden aikana, kun selkärankani oireili, mutta jatkoin kaikesta huolimatta. Annoin kaikkeni, enkä voi painottaa sitä tarpeeksi.”

Of Mice and Men aikoo jatkaa nelikkona Carlilen siunauksella ja mies toivottaakin entisille tovereilleen onnea matkaan suurista myllerryksistä huolimatta.

Lisää luettavaa