Varo huijaria! Hyvinkään Rockfest varoittaa yleisöä häijystä viivakooditempusta, joka saattaa pilata koko festarit

9.5.2018 10:32

Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest varoittaa lippuhuijauksista. Tiedotteen mukaan lippujen kysyntä on ollut kovaa, ja järjestäjät pelkäävät tämän johtavan lippuhuijauksiin sekä virheisiin, kun kävijät ostavat ja myyvät lippujaan edelleen nettipalveluissa.

”Festivaalin liput kannattaa ostaa virallisista lippukaupoista, eli Lippupisteestä ja Tiketistä tai tapahtuman omilta sivuilta. Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki myyjät ole rehellisellä asialla”, kirjoittaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Lippujen viivakoodien kanssa tulee olla tarkkoina. Printtilipuissa on viivakoodi, jonka voi yhdistää rannekkeeseen vain kerran. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi. Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipun aktivoija voi käyttää sen, sillä kyseessä on kopioitu lippu.

”Kannattaa olla erityisen tarkka myös silloin, jos laittaa pääsylipusta kuvan netti- tai kännykkäpalveluihin. Jos lipun viivakoodi on selkeästi luettavissa, saattaa joku kopioida sen sieltä ja hyödyntää sitä väärennetyssä lipussa, jolloin lipun oikea omistaja ei ehkä pääse tapahtumaan lainkaan itse”, Heikkinen varoittaa.

Rockfestin pääesiintyjiä ovat muun muassa viimeisellä soolokiertueellaan matkaava Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson, Avenged Sevenfold ja Megadeth. Liput tapahtumaan maksavat 99 eurosta ylöspäin. Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa