Veljesbändi hurjana: moninkertainen levytysbudjetti ja maailmanluokan yhteistyökumppanit

19.8.2014 21:33

Von Hertzen Brothersilla on niin sanotusti kovat piipussa. Yhtye on kiinnittänyt 13. maaliskuuta 2015 ilmestyvän studioalbuminsa tuottajaksi Garth Richardsonin (mm. Biffy Clyro, Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers) ja miksaajaksi Randy Staubin (Metallica, Alice in Chains, HIM, Bon Jovi).

– Olemme rakentaneet kansainvälistä uraa kovalla työllä ja pieteetillä viiden vuoden ajan ja yhtyeen kollektiivinen fiilis on se, että nyt jos koskaan täytyy laittaa uusi vaihde silmään. Garthin kanssa kemiat toimivat heti ja hänestä huokui vilpitön innostus uusia biisejämme kohtaan, sanoo Mikko Von Hertzen.

Von Hertzen Brothers matkustaa syyskuussa Kanadan Vancouveriin. Siellä odottaa Richardsonin The Farm Sound -studio, joka on suomalaisyhtyeen käytössä seuraavan kuuden viikon ajan. Paikka tunnettiin aikaisemmin nimellä Little Mountain Studios ja sitä ovat käyttäneet muun muassa Aerosmith, AC/DC, Bon Jovi ja Metallica.

Richardsonin kommentit ovat myös paljon puhuvia: ”Working with the Von Hertzen Brothers is a dream come true. Besides being the coolest people on the planet, they are one of the hardest working bands I know. This will be a record that will be on everyone’s iPod, phone and turntable. Turn it up loud and get ready to rock. They are going to tear it up!”

Lisää luettavaa