Volbeat-kippari hehkuttaa rajusti suomalaissuosikkiaan – ”Inspiraation lähde”

30.4.2016 09:15

Tulevan Ilosaarirockin pääesiintyjänä häärivän Volbeatin laulajakitaristi Michael Poulsen on armottoman kova detahmetal-diggari. Oli aikoinaan, ja on edelleen.

– Ensimmäisen varsinaisen yhtyeeni Dominuksen esikuvia olivat esimerkiksi Deathin ensimmäiset levyt, Deiciden debyytti, Benedictionin The Subsconsious Terror, Entombedin Left Hand Path ja Gorefestin Mindloss, Poulsen kertoo Soundille.

– Kun Amorphisin Tales From The Thousand Lakes ilmestyi vuonna 1994, siitä tuli jättimäisen iso vaikuttaja. Kuuntelen Talesia edelleen esimerkiksi juostessani lenkkejä ja levy antaa minulle edelleen inspiraatiota.

– Olen myös hemmetin iloinen, että Amorphisilla menee edelleen niin hyvin. Ja miksi ei menisi, sillä esimerkiksi heidän tuorein levytyksensä Under The Red Cloud on loistava. Bändi todellakin ylitti albumilla itsensä. Esimerkiksi ne kitaramelodiat ja Tomi Joutsenen laulu… Vau, mitä kamaa!

Tuossa yläpuolella olevassa kuvassa Poulsenilla onkin takissaan muun muassa Amorphis-lätkä. Ei siis kovin yllättäen! Poulsen on äänessä myös seuraavassa Soundissa, joka ilmestyy 20.5.

Volbeat julkaisee Seal The Deal & Let’s Boogie -albuminsa 3. kesäkuuta. Tässä tuore kappalelohkaisu The Bliss:

Lisää luettavaa