W.A.S.P. lainasi Kotiteollisuuden bussia – haisiko vanhan miehen persehiki?

15.8.2014 18:46

Vastaus otsikossa esitettyyn kysymykseen on kyllä, mikäli Kotiteollisuuden Jouni Hynystä on uskominen.

Mies nimittäin kirjoittaa Kotiteollisuuden kesäpäiväkirjassa: ”Kuulen, että bussimme on ollut juhannuksena WASPin käytössä ja siihen nähden se on yllättävän siistissä kunnossa. Ja Blackie Lawless istui kuulemma samalla paikalla, jossa minä aina istun. Ilmankos tunnen vienohkon, vanhan miehen persehien tuoksun.”

Hynynen kertoo muun muassa seuraaviakin tarinoita:

Heräämme Haagassa seiskan jälkeen ja suuntaamme kahdeksaksi Linnanmäelle promokuvauksiin. Tietenkin myöhästymme melkein tunnin, mutta Mika Vuoto odottelee kärsivällisesti portilla. Räpsimme parissa tunnissa nipun kuvia ja homma on hallussa. Samalla tyhjenee pullo kossua.”

”Ajamme Lappeenrantaan. Krapula on melkoinen, oksettaa. Vetäsen sataman baarissa pari Fernet Brancaa putkeen ja tärinä häviää, samoin oksetus. Duo Kummitusjuna soittaa M/S Camillalla iltapäivällä jollekin VIP-porukalle. Tuoksahtaa kermaperseelle ja sitähän se onkin. Vedämme keikan, jonka aikana tuntuu siltä, että nyt ollaan töissä. Homma toimii, mutta yleisö on ihan vitun tylsää, eikä siitä saa mitään otetta. Teflonia, saatana.”

”Takana on ankarat bussibileet. Olemme ajaneet koko yön Korialta Seinäjoelle. Olemme perillä aamulla joskus kasin aikaan. Kävelen bussin portaita alas ja havahdun outoon tuoksuun. Sivusilmällä näen, että minua tuijotetaan Sinkkosen penkin takaa. Katson sinne ja totean siellä olevan sian pään. Katkokävelen aamiaiselle ja mietin, että olenko delirium-tilassa. Oliko sian pää todellinen? Vittu, ei voi tietää.”

Lisää aiheesta täällä.

Lisää luettavaa