Yllätyskäänne: Prince ja Warner Bros palasivat yhteen

18.4.2014 18:15

Edellisen vuosituhannen viimeisen vuosikymmenen alkuvuosina pahasti riitaantuneet ja yhteistyönsä päättäneet megatähti Prince ja monikansallinen Warner Bros -levy-yhtiö ovat lyöneet jälleen hynttyyt yhteen.

Luvassa on uusi Prince-albumi, remasteroituja deluxe-versioita miehen klassikkolevyistä (tai ainakin yhdestä), mahdollisine ennenjulkaisemattomine bonusraitoineen.

− Uusi studioalbumi on tuloillaan. Sekä Warner Bros että minä olemme tyytyväisiä neuvottelujen lopputuloksiin. Odotamme yhteistyömme olevan hedelmällistä, Prince kommentoi lehdistötiedotteessa USA Todayn mukaan.

Nyt solmittu sopimus kattaa kaikkien Princen albumien julkaisuoikeudet vuoden 1978 For You -levystä alkaen. Sopimuksen julkistettiin vain muutamaa kuukautta ennen laulajan menestyksekkäimmän albumin Purple Rain (1984) 30-vuotisjuhlapäivää. Albumista julkaistaan digitaalisesti remasteroitu deluxe-versio.

− Muitakin projekteja on suunnitteilla, tiedotteessa kerrotaan.

Princen ja Warner Brosin tiet erkanivat riitaisasti 1990-luvun alkupuolella. Laulaja teki tämän jälkeen musiikkia The Artist Formerly Known As Prince -nimellä. Viime aikoina Prince on esiintynyt ja viihtynyt studiossa 3RDEYEGIRL-nimisen naistrion kanssa.

Lisää luettavaa