Zakk Wyldellä edessä pitkä toipuminen

31.8.2009 21:40

Entinen Ozzy Osbourne -kitaristi Zakk Wylde joutuu ottamaan lähiaikoina niin sanotusti iisisti. Omaa Black Label Society -yhtyettään Pedal To The Metal -kiertueella johtanut muusikkohan kuljetettiin pikavauhtia sairaalaan 19. elokuuta ja myöhemmin miehellä diagnosoitiin verenkiertohäiriöitä niin keuhkoissa kuin jaloissakin.

Entinen Ozzy Osbourne -kitaristi Zakk Wylde joutuu ottamaan lähiaikoina niin sanotusti iisisti. Omaa Black Label Society -yhtyettään Pedal To The Metal -kiertueella johtanut muusikkohan kuljetettiin pikavauhtia sairaalaan 19. elokuuta ja myöhemmin miehellä diagnosoitiin verenkiertohäiriöitä niin keuhkoissa kuin jaloissakin. Wylde paljasti vähän myöhemmin, että hän joutuu käymään testattavana sairaalassa 48 tunnin välein.

Muusikosta ei ole sittemmin kuulunut mitään, mutta kitaristin vaimo Barbaranne Wylde on nyt kertonut "Zakkin tilan olevan vakaa". Hänen mukaansa Zakk on paranemaan päin, mutta edessä on "todella pitkä toipumisjakso".

Ozzy Osbournella oli puolestaan tavallaan onnea onnettomuudessa, sillä Black Sabbath -legendahan palkkasi uuden kitaristinsa Gus G:n vasta pari viikkoa sitten Zakkin tilalle. Osbourne on jo esiintynytkin Gus G:n kanssa, sillä tosi-tv-tähden uusi orkesteri heitti ensikeikkansa Anaheimissa 22. elokuuta. Bassossa oli tuttu mies Rob "Blasko" Nicholson ja rumpujen takana heilui Tommy Clufetos. Ozzyn vakirumpali Mike Bordin ei pystynyt esiintymään Anaheimissa Faith No Moren Euroopan-kiertueen takia.

www.blacklabelsociety.net

Lisää luettavaa