Ilmoitus: Boston – rock, ruoka ja tähtitaivas korkeakoulutuksen kehdossa

Juttusarja poimii kiintoisia välähdyksiä lentoyhtiö Icelandairin kohdekaupunkien kulttuurikentältä.

[ILMOITUS]

Bad boys of Bostonin eli Aerosmithin lisäksi Massachusettsin pääkaupunki on oppilaitoksineen, kirjastoineen ja museoineen korkeakoulutuksen kehto. Stadionrockin lisäksi kaupungin hardcore-skeneä pidetään arvossa ympäri maailman, ja onpa Boston poikinut myös useita merkittäviä vaihtoehtorockin nimeä, kuten Pixiesin.

Livemusiikki: Paradise Rock Club
Amerikkalaisbändien kiertueet pysähtyvät Bostonin tärkeimmällä rock-klubilla. 1000 henkeä vetävää Paradisea pidetään yhtenä maan parhaista klubeista – niin keikkakävijöiden kuin soittajienkin mielestä. Myös eurooppalaisia nimiä kuten Mø ja Trentemøller löytyy ohjelmistosta.
http://www.paradiserock.club/

Baari: Brick & Mortar
Post-punk pauhaa toisen kerroksen pimeässä tilassa ja näkemyksellä valmistetut cocktailit siirtyvät tiskin takaa nokkelilta baarimikoilta asiakkaille. Viihtyisä, tunnelmallinen ja särmikäs baari mitä otollisin illanviettopaikka. Juomat ovat vähintäänkin osavaltion parhaat, mutta kanta-asiakkaat voisivat vannoa maanlaajuiseen paremmuuteen. Myös ruokalista on tutustumisen väärti.
https://www.facebook.com/BrickandMortarBar/

Salaisuus: Bodega
Tämä nuhjuinen sekatavarakauppa kätkee sisäänsä kenties Amerikan tyylikkäimmän kenkäkaupan. Sinun täytyy löytää lattialaatta, jonka päälle astumalla limuautomaatti siirtyy ja paljastaa salaisen takahuoneen, joka on ladattu täyteen lenkkareita, tennareita ja muita jalkineita katumuodin huipulta. Shh!
https://shop.bdgastore.com/

Ruoka ja levyt: Tres Gatos
Tres Gatosin filosofia on, että ruuan, musiikin ja kirjallisuuden jakaminen ovat oleellisia asioita onnellisen elämän saavuttaakseen. Mukava henkilökunta ottaa ovesta astujan vastaan. Ruokasali vaikuttaa kodikkaalta olohuoneelta, espanjalaistyyliset annokset saavat veden kielelle, ja tapas-lautasten välissä on hyvä sulatella vinyylilevyjä ja kirjoja selaamalla.
http://www.tresgatosjp.com/

Museo: Museum of Science
Bostonin tiedemuseon Subspace Project on tuonut planetaariossa istumiseen aivan uuden kulman. Audiovisuaaliset esitykset vievät kauas avaruuteen esimerkiksi Bowien, Princen, Beyoncén tai Björkin musiikin soidessa. Poptähtien musiikki paritettuna öiseen tähtitaivaaseen on hengensalpaava kokemus.
https://www.mos.org/public-events/subspace-project

Ota matkastasi kaikki irti Stopover-palvelulla. Lentämällä Icelandairilla Pohjois-Amerikkaan, voit pysähtyä Islannissa 1–7 päivää ilman lisämaksua. Inspiraatiota voi etsiä vaikka muiden kokemuksista #MyStopover-tunnistetta käyttäen. Sen voi tehdä myös lennolla, sillä yhtiön kaikissa koneissa on ilmainen WiFi. Lue lisää: www.icelandair.fi/flights/stopover/

[ILMOITUS]