Ilmoitus: Washington D.C. – Yhdysvaltain pääkaupunki on nähtävyys

Juttusarja poimii kiintoisia välähdyksiä lentoyhtiö Icelandairin kohdekaupunkien kulttuurikentältä.

[ILMOITUS]

Washington D.C. on jo suunnittelupöydällä piirretty nähtävyydeksi. Historiallisten muistomerkkien, lukuisten museoiden, näyttävien puistojen ja paraateille kutsuvien katujen lisäksi Yhdysvaltain pääkaupungista löytyy kulttuurikohteita ravintoloista ja kahviloista gallerioiden kautta maan parhaimpiin lukeutuviin keikkapaikkoihin.

Klubi: Black Cat
Yli pari vuosikymmentä indie rockin ja muun marginaalisen, mutta tuoreen musiikin ystäviä palvellut kaksikerroksinen klubi, jossa nähdään livekeikkoja lähes joka päivä. Mikäli seuraavien nousevien kykyjen näkeminen kiinnostaa, Black Cat on paikkasi. Siinä samassa saattaa törmätä esimerkiksi yhteen paikan omistajista, Dave Grohliin.
http://www.blackcatdc.com/

Levykauppa: Red Onion Records
Vilkkaasti vaihtuva levyvalikoima, reilut hinnat, ja ystävällinen sekä asiaatunteva omistaja. Mitä muita ominaisuuksia levykaupalta voisi toivoa? Kenties löytöjä. No, niitä on luvassa lähes takuuvarmasti sitä mukaa kun Josh hinnottelee lisää käytettyjä levyjä hyllyihin.
http://www.redonionrecordsandbooks.com/

Museo: DEA Museum
Washington D.C. on tunnettu museoistaan kuten National Museum of the American Indian ja National Air & Space Museum, mutta Yhdysvaltain huumepoliisin museo jää useimmilta huomioimatta. Pienessä museossa ei saa koko päivää kulumaan, mutta esimerkiksi menneiden vuosikymmenten huumausaineiden vaaroista varoitteleva valistusmateriaali on camp-arvoltaan hinnoittelematonta.
https://www.deamuseum.org/

Ravintola: Ben’s Chili Bowl
Benin kortteliravintolassa ajanlasku on päättynyt vuoteen 1958, jolloin paikka avattiin. Ainakin ruokalistan, reseptien ja sisustuksen suhteen. Jos kiinnostaa maistaa chilihodareita ja -hampurilaisia, jotka kelpaavat niin Barack Obamalle, Bill Cosbylle kuin korkeimman oikeuden tuomareille, kysy Beniä.
http://benschilibowl.com/

Kahvila: Baked & Wired
Lukuisia nähtävyyksiä sisältävältä Georgetownin alueelta löytyy myös kuppikakkutaivas nimeltään Baked & Wired. Trendikäs kahvila on tunnettu erityisesti juuri kuppikakuistaan. Kukapa ei rakastaisi esimerkiksi Elvis-imitaattoriksi nimettyä herkkua?
http://bakedandwired.com/

Ota matkastasi kaikki irti Stopover-palvelulla. Lentämällä Icelandairilla Pohjois-Amerikkaan, voit pysähtyä Islannissa 1–7 päivää ilman lisämaksua. Inspiraatiota voi etsiä vaikka muiden kokemuksista #MyStopover-tunnistetta käyttäen. Sen voi tehdä myös lennolla, sillä yhtiön kaikissa koneissa on ilmainen WiFi. Lue lisää: www.icelandair.fi/flights/stopover/

[ILMOITUS]