Black Sabbath palaa ilman Wardia

Black Sabbathin paluukeikoista on väännetty peistä jo vähintäänkin riittämiin. Epävarmuutta on aiheuttanut paitsi Tony Iommin syöpä, myös rumpali Bill Wardin tyytymättömyys tarjottuihin sopimusehtoihin. Comebackin ensimmäinen askel otetaan huomenna yhtyeen kotikaupungissa Birminghamissa.

Nyt on varmistunut, että Black Sabbath tekee paluukeikkansa ilman Bill Wardia, mutta tuuraavan rumpalin nimeä ei ole vielä julkistettu. Bill Ward julkaisi aiheesta erittäin pitkän selonteon pari päivää sitten, ja eilen Black Sabbath kommentoi aihetta Facebook-sivullaan lyhyesti:

"We have decided not to make any detailed comment on Bill’s latest statement. There are two sides to every story. We have been working hard at rehearsals making excellent progress after Tony’s treatments and we have engaged a substitute drummer for the forthcoming shows. See you at Download."

Tony Iommin hoidot ovat sujuneet sen verran hyvin, että mies pystyy keikoille osallistumaan.

Black Sabbathin paluukeikoista toistaiseksi on vahvistettu seuraavat:

19.5. UK, Birmingham, O2 Academy
10.6. UK, Donington, Download Festival
3.8. US, Chicago, Lollapalooza Festival

Lollapaloozan jälkeen bändin on tarkoitus viimeistellä paluualbuminsa.

Muut alunperin Black Sabbath -keikkoina mainostetut esiintymiset, mukaan lukien ensi keskiviikon Helsingin keikka, toteutetaan Ozzy & Friends -kokoonpanolla.