Elokuutio goes 3D! Testasimme Stam1na-applikaation

23.3.2016 13:03

Sarjassamme nykyajan oheistuotteita. Stam1na on julkaissut Elokuutio-applikaation, jonka avulla näyttävään digipakiin pakatun Elokuutio-cd:n ostaneet saavat fyysisestä tuotteesta entistäkin enemmän iloa irti. Härpäke on nyt saatavilla ilmaiseksi Applen AppStoresta, Android-kauppaankin se on ilmeisesti tulossa lähipäivinä.

Otimme Elokuutio-applikaation testiin. Jännä pikku systeemihän tuo on, kännykän kameran läpi kun katselee cd-kansia, niihin painetut kuviot heräävät eloon ja muuttuvat kameran liikettä myötäileviksi 3D-kuviksi. Vinyyliversiota varten on luvassa päivitys ensi viikolla.

Kuvakaappaus

Kun 3D-kuvaa klikkaa, pääsee kuulemaan ikonia vastaavaa biisiä ja tutustumaan behind-the-scenes-videoihin ja -valokuviin. Ja mielenkiintoistahan noita Stam1na-miesten ajatuksia biiseistä ja niiden syntymisestä on kuulla. Siellä on studiossa koettu niin ilon kuin epätoivonkin hetkiä.

Ei kannata muuten säikähtää kun puhelin pamahtaa ikonia klikatessa mustaksi. Videomateriaali latautuu hetken, mutta valitettavasti appi ei lautautumisen etenemistä indikoi mitenkään. Lisäksi play/pause-napit ja jopa kelausmahdollisuus olisi ollut videoihin tervetullut perusominaisuus.

Muutoin intuitiivisesti toteutettu simppeli applikaatio tekee sen mitä pitääkin. Ilmaisena lisähupina hauska versio perinteisestä bonus-cd:stä.

p.s. Kannattaa sohia kameralla jokaiseen paikkaan, applikaatioon on nimittäin piilotettu bonusbiisi. Ja melkoinen biisi se onkin, huh huh!

Kuvakaappaus Kuvakaappaus

Lisää luettavaa