Popedan mainiot juhlasuunnitelmat selvillä – luvassa myös viisikymppiset!

16.3.2017 14:11

Varsin kunnioitettavan neljänkymmenen vuoden iän tänä vuonna saavuttava ikurilainen ikilegenda Popeda esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla myöhemmin tänä vuonna. Tarkempi päivämäärä on 25. marraskuuta. Konsertin otsikko on komea ”Ihanat ihmiset areenalla – tunteita ja tuoksuja jo 40 vuoden ajan”.

Kitaristi Costello Hautamäki kertoi myös seuraavan ilouutisen: ”Päätimme tänään, että juhlistamme myös Popedan viisikymppisiä. Ne juhlat ovat sitten kymmenen vuoden kuluttua, joten suunnitelmat ovat vielä hieman auki…”

Ensi syksynä ilmestyy myös uusi Popeda-opus. Kirjailijana toimii Vesa Kontiainen, joka on kirjoittanut tamperelaissuuruudesta aikaisemminkin.

Yhtye paljasti uutiset tänään helsinkiläisen Kämp-hienostohotellin peilisalissa. Siis mahdollisimman vähän Popedalta haiskahtavassa paikassa.

Siitä päästäänkin uuteen uuteen Popeda-albumiin. Laskentavasta riippuen (ehkä) kahdeskymmenes Popeda-pitkäsoitto kantaa komeaa otsikkoa Haista Popeda!, ja se ilmestyy perjantaina 17. maaliskuuta.

Sivumennen sanoen: Soundin ennakkokuuntelema levy on sataprosenttisen ehtaa Popedaa ja uusia hittejä löytyy kansan syvien rivien hoilattavaksi. Hajuvaroitus annettu!

Lisää luettavaa