Taas mennään: ex-Mötley Crüe -vokalistia vastaan nostettu syyte taannoisesta pahoinpitelyjupakasta

10.7.2016 17:25

Reilu pari kuukautta sitten kerroimme, kuinka entinen Mötley Crüe -vokalisti Vince Neil vieraili Las Vegasissa Hollywood-tähti Nicolas Cagen kanssa ja päätyi epäillyksi lievästä pahoinpitelystä käsiteltyään Cagen fania kohtuuttoman kovin ottein. Nyt asia on edennyt syyteasteelle ja mies joutuu vastaamaan teoistaan oikeudessa, raportoi TMZ.

Syytteen mukaan solisti tarttui Cagelta nimikirjoitusta kärkkynyttä naista hiuksista ja veti tämän maahan. Neil puolustautuu väittämällä vain ”tunkeneensa” naisen ohi. Viranomaiset ovat kuitenkin TMZ:n mukaan nähneet valvontakameran kuvaa, jossa Mötley Crüe -mies käy selkeästi uhriinsa käsiksi.

Mikäli syytteet menevät läpi, Neiliä saattaisi odottaa pahimmillaan kuuden kuukauden kakku, mutta miehen asianajaja David Chesnoff muistuttaa Blabbermouthin mukaan, että ”ihmisten ei tulisi jaella tuomioita, ennen kuin kaikki faktat ovat tiedossa”.

Tapahtumista on myös nähtävillä videomateriaalia, mukaan luettuna Neilin ja Cagen keskinäinen välienselvittely väitetyn pahoinpitelyn jälkimainingeissa. Voit katsoa ne alta.

Lisää luettavaa