Kurkistus ensi vuoteen: Pariisin Kevät, Indica ja PMMP

31.12.2012 17:41

Mitäpä on luvassa ensi vuonna – tai mitä voi kertoa tässä vaiheessa?

– Suht’ paljon ajattelin viettää aikaa studiossa ensi vuonna, aloittaa Pariisin Kevät / Major Label -liideri Arto Tuunela.

– Pariisin Kevät jatkaa keikkailua helmikuun alusta. Soitamme Helsingin Tavastialla 2.2., josta jatketaan huhtikuun loppupuolelle. Tarkoitus on soittaa myös muutama akustinen show. Kevään jälkeen unohdetaan livetoiminta hetkeksi ja keksitytään uusien laulujen levyttämiseen. Ennen kuin PK:n keikat jatkuvat, alamme äänittämään Major Labelin uusia biisejä. Niiden työstäminen on ollut välillä jäissä Pariisin Kevään tiiviin keikkatahdin vuoksi, mutta nyt loppuvuodesta ollaan saatu niin hyvää materiaalia aikaiseksi, että kehtaa ruveta taltioimaan.

– Työpaikallani Finnvox-studiossa aion tietysti olla aktiivinen niin äänitys- kuin miksauspuolellakin. Ainakin Snipe Driven kanssa jatketaan heidän seuraavan albuminsa äänityksiä ja todennäköisesti myös Vanity Beachin kanssa jatkuvat hommat, jotka saatiin alulle tuossa kesällä. Molemmilta tuntuu olevan tulossa erittäin mainota tavaraa.

Pitkään hiljaiseloa ainakin yleisön suuntaan viettänyt Indica on myös aktivoitumaan päin.

– Tosiaan, päätämme ikuisuudelta tuntuneen kahden vuoden keikkatauon, sillä uusi albumi ilmestyy huhtikuussa. Ollaan puurrettu uuden musiikin parissa Suomi-Saksa -akselilla viimeiset pari vuotta. Levyn tuottajana toimii Roland Spremberg, joka oli jo mukana tuottamassa muutamaa kappaletta viime levyllä. Keikkoja on siis luvassa huhtikuun aikoihin pitkäsoiton ilmestymisen myötä, sanoo laulaja Johanna ”Jonsu” Salomaa.

Entä PMMP?

– Kierrämme klubeja uudesta vuodesta huhtikuun loppuun eli perinteiseen Helsingin Nosturin vappukeikkaan asti. Toukokuu pyhitetään levolle ja iso kesäkiertue starttaa sitten kesäkuun alusta ja kestää elokuulle. Muut jutut ovat vielä salaisia, kertoo ja vihjaa Paula Vesala.

Tuota kesäähän kelpaa odotella vaikka tämän tallenteen parissa:

Lisää luettavaa