Osio: Kevennystä

Black metal -yhtye esiintyi Hyvinkään Steelfest Open Airissa melkoisessa maistissa – kaatuiluksihan se sitten meni

Viikonloppuna Hyvinkäällä juhlittiin äärimetallin vuotuisen Steelfest Open Airin merkeissä. Kaikkien osalta juhliminen ei jäänyt kuitenkaan pelkästään lavan ulkopuolelle, sillä mänttäläislähtöinen black metal -jyrä Azazel vetäisi perjantaisen keikkansa suhteellisen vahvassa laitamyötäisessä, joka alkoi loppua kohden näkyä myös solistin ja kitaristin yltyneinä tasapainohäiriöinä.

    Gojira-rumpalin hämähäkki pistää Mastodon-muusikoita kylmäksi – tällaisia videoita syntyy, kun tylsyys ja höperyys iskevät kiertueilla

    Kuten kaikki joskus keikkaa tehneet varmasti tietävät, leijonanosa ajasta kuluu lähinnä odotteluun. Varsinkin kiertueilla odotteluajan määrä kasvaa vielä entisestään. Ensin odotellaan keikkabussissa seuraavaan paikkaan siirtymistä, sitten odotellaan että crew saa kamat pystyy, tehdään soundcheck, syödään ja odotellaan keikan alkuun. Toista kaavaa useita viikkoja putkeen. Ei ole siis mikään ihme, että pitkien kiertueiden loppuvaiheessa pääkoppa alkaa joillain käydä ylikierroksilla ja iskee kiertuehöperyys.