Aihe: Festivaalit

Festarikesä is not dead! Provinssi julkisti yli 20 esiintyjää ensi kesälle: Pendulum, Offspring, Gojira…

Ah, kuinka mukavaa on kirjoittaa vaihteeksi tällaista uutista. Koronapandemian aikana on festareiden yhteydessä tullut raportoitua voittopuolisesti peruuntumisista, muutoksista ja siirtymisistä, mutta nyt on tarjolla kelpo paketti ihan perinteisiä artistijulkistuksia. Provinssi valmistautuu kesään 2021 kunnon paketilla esiintyjätietoja, joten pitäkää kiinni hatuistanne – tässä niitä tulee!

Iloisia uutisia metalliyleisölle: Hellfire-festivaali tuo kovia bändejä Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle

Tämä kelpaa kyllä! Koronapandemian aiheuttamien peruutusten, siirtojen, säätöjen ja epävarmuuksien keskellä on ilo kertoa suopeampia keikkauutisia, ja nyt sellaisia olisi tarjolla metallikansalle. Joulukuussa nimittäin järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa Hellfire-festivaali, joka tuo yleisön eteen vallan tasokkaita kotimaisia yhtyeitä.

Kulttuuritapahtumille yli 7 miljoonaa euroa koronatukea – Tuska, Flow, Qstock ja muut festarit saavat apua

Sitten hieman iloisempia uutisia Suomen tapahtumajärjestäjille! Hallitukselta on kyselty jo pitkän aikaa, miten se aikoo tukea musiikkitapahtumia pandemian aiheuttamien tappioiden tiimoilta, ja nyt sitä tukea sitten saadaan. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yli seitsemän miljoonaa euroa avustuksina koronavirusrajoitusten vuoksi peruuntuneille tai ennakoitua pienempinä toteutuville kulttuuritapahtumille.