Aihe: Ensinäyttö

Mestaripainija Jani Hermansson on musiikkialalla Hellä Hermanni – ensinäytössä unenomainen tunnelmointi Olivetti Lettera

Mitä tekee painija voitettuaan kreikkalais-roomalaisen SM-kultaa 60-kiloisten sarjassa vuonna 2006 ja edustettuaan Suomea arvokisoissa Kiinassa ja Venäjällä? Esimerkiksi unenomaista, kaunista popmusiikkia. Näin päätti ainakin Jani Hermansson, joka urheilu-uransa päätettyään vaihtoi musisointivaihteen silmään ja perusti Hellä Hermanni & Kylmät Väreet -kokoonpanon. Tämä yhtye teki kaksi albumia, ja nyt Hermansson jatkaa uraansa laulaja-lauluntekijänä, jonka ensimmäinen single tulee tällä kellonlyömällä ensinäyttöön Soundin sivuilla. Katso ylempää!

Ensinäyttö: Varvara matkaa luoksesi uudella lyriikkavideolla – viides albumi tulossa

Haminalainen Varvara on pitänyt muutaman vuoden hiljaiseloa, mutta nyt asiaan tulee muutos. Orkesteri ilmoittaa saaneensa valmiiksi viidennen levynsä, ja nyt tuotosta esitellään yleisölle uden lyriikkavideon voimin. Katso Soundissa ensi-iltaan tuleva tuotos yläpuolelta!

Ensinäytössä Sara-yhtyeen tuoreen singlen musiikkivideo – ”Tekstissä käyn läpi omaa kamppailua, miten päästää irti”

Kotimainen vaihtoehtorock/-metalliyhtye Sara julkaisee syksyllä uuden pitkäsoittonsa Pimeys. Kyseessä on yhtyeen yhdeksäs studioalbumi, jonka tiimoilta se palaa viime levyjen elektronisesta soundista takaisin alkuaikojen kitaravetoisen musiikin pariin.

Kun ero hirvittää, mutta yhdessä jatkaminenkin on tuskaa – ensinäytössä Niki’s Projectin rankkaa aihetta käsittelevä video

Tälle päivälle saatiin vielä ensinäyttöön vaikeaa aihetta kuvaava musiikkivideo. Niki Westerbackin ja Tero Melkon – oikean elämän pariskunta, muuten – uusi videobiisi I Don’t Know Why kuvaa hiipuvan parisuhteen tuskallisuutta. Oman ulottuvuutensa videolle antavat mukaan pestatut näyttelijät Eleonoora Kauhanen ja Lauri Karo. Teos on John La Hanhi Productionsin käsialaa.