Aihe: Ensinäyttö

Luna Kills ottaa pesismailan käyttöön – ensinäytössä vaikeita tuntemuksia luotaava Liar, Liar -video

Luna Kills on ainakin pohtinut uuden musiikkivideonsa idean tarkkaan. ”Videolla käsitellään tietynlaista denialismia itsensä kanssa: koet itsesi satutetuksi ja omaksi syyksi, kun huomaat, että sinua on manipuloitu. Haluat kieltää, että niin on koskaan tapahtunut, mutta samalla asiaa on käsiteltävä, koska nyt tiedostat sen”, yhtye kuvailee tuotostaan sähköpostissa. Vaikeiden aiheiden äärellä siis ollaan, mutta onneksi on pesäpallomaila sentään tukena.

Jos Emperor ja Dissection kiinnostavat, tarkasta tämä – Insomniumin Markus Vanhala herätti vanhan black metal -yhtyeensä eloon

Kylläpä kirskuu mukavasti vanhojen pahojen aikojen hengessä! Insomniumin ja Omnium Gatherumin riveissä 2000-luvulla menestystä niittänyt Markus Vanhala päätti palata nuoruusvuosiensa fiiliksiin ja herättää pandemiahiljaisuuden aikana henkiin 1990-luvulla alun perin kehitetyn I Am the Night -bändinsä. Soittokaverina toimi silloin ja on edelleen entinen Omnium Gatherum -toveri Janne Markkanen, ja uuteen nousuun on lisäksi pyydetty mukaan Okko Solanterä sekä muun muassa Paradise Lostista tuttu Waltteri Väyrynen.