Aihe: Ensinäyttö

Maailma palaa, me vaan nukutaan – Amazonin metsäpalokatastrofi poikii musiikillisia protesteja myös Suomessa

Maailma on viime ajat seurannut kauhuissaan uutisia siitä, miten Brasiliassa metsäpalot hävittävät Amazonin sademetsiä. Suomi on reagoinut murhenäytelmään EU:n puheenjohtajamaana hitaanlaisesti, mutta kun keskustelu aiheesta käy alati kiivaammilla kierroksilla, kenties Brasilian valtionjohtoon aletaan kohdistaa vähän enemmän painetta tilanteen korjaamiseksi. Ainakin Ranskan presidentti Emmanuel Macron kommentoi jo tuhoja omissa kanavissaan.

Niina Klemetin johtaman Black Bubblesin videolla nähdään varsin kiihkeää parinmuodostusta

Barbe-Q-Barbiesin rumpalin Niina Klemetin keulakuvittama The Black Bubbles sai uusimmalle julkaisulleen vieraita Virosta. Tallinnalaisyhtye Ziggy Wildin laulaja Laura Prits saapui avittamaan Klemettiä People Got Me on Fire -biisin lauluosuuksissa, ja yhteistyö toimi niin hyvin, että jo kertaalleen levytetty kappale äänitettiin uusiksi.

Ensinäyttö: Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää laulun miehestä, joka ei katunut mitään

Nyt mennään tiukasti Hunter S. Thompsonin jalanjäljissä. Kun Thompsonin viimeisiin toiveisiin kuului, että hänen tuhkansa tulee ampua tykillä pitkin pitäjää, niin Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää samansuuntaisen kappaleen miehestä, joka ei katunut mitään. Tämän kaverin tuhkat tosin liidätetään biisissä avaruuteen saakka. Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo alempaa.

Tarttuvaa groovea, jykeviä riffejä ja enkelimelodioita! – Ota haltuun Shiraz Lanen uusi single

Pääkaupunkiseutulainen hard rock -rykmentti Shiraz Lane valmistelee parhaillaan kolmatta tulemistaan. For Crying Out Loud -debyyttilevyä (2016) ja Carnival Days -kakkoskiekkoa (2018) seuraa ensi tammikuussa ilmestyvä ep, joka toimii samalla tulevan albumikokonaisuuden ensimmäisenä osana.