Aihe: Ensinäyttö

Ensinäyttö: Saaret pohtii, minne olemme matkalla ja millaisia haamuja jätämme jälkeemme

Päivän ensinäytössä saadaan nähtäville kotimaista indie-osaamista. Saaret-yhtye antoi Sands-biisinsä musiikkivideon Kastehelmi Korpijaakon ohjattavaksi, ja lopputulos saa nyt ensi-iltansa. Katso teos yläpuolelta.

Ensinäyttö: Pintandwefall tulee taas – naamiokoplan uusin single on laulu kaipauksesta ja nostalgiasta

Pintandwefallin jäsenet ovat olleet viime vuosina aktiivisia sooloartisteina, mutta edelleen ryhmä viihtyy myös yhdessä. Soliti Recordsille kiinnitetty orkesteri julkaisee tammikuussa kuudennen albuminsa nimeltä Your Stories Baby, ja nyt saadaan kuultavaksi levyn ensimmäinen single. Katso Ah Ah Ah -kappaleeseen tehty musiikkivideo ylempää.

Ensinäyttö: Viitasen Piia teki kappaleen kosketuksesta – se on kuin kieli, jota ymmärtävät kaikki vauvoista vanhuksiin

Viitasen Piia julkaisi neljännen albuminsa Meidän jälkeemme hiljaisuus 27. syyskuuta. Albumilta irroitettiin musiikkivideokäyttöön kappale nimeltä Maalaa näkyväksi, ja siihen tehty videoteos saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla. Katso vaatesuunnittelija-elokuvantekijä Paola Suhosen ohjaama video yläpuolelta.

Ensinäyttö: Minja ”M” Koski sai singleensä innoitusta Shakespearen pirullisimmasta näytelmästä

Minja Koski alias M julkaisi toisen albuminsa Näytän missä asun 22. helmikuuta. Nyt loppuvuodesta M pysyttelee aktiivisena uudella singlellä, johon tehty musiikkivideo saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla. Katso Anne Neville ja auringonpimennys -video yläpuolelta.

Tarinan unen ja valveen rajamailta: Kolibren lyhytelokuvassa katkeruus muuttuu voimanlähteeksi, mutta kovaan hintaan

Taidepop-yhtye Kolibre päätti tehdä uudesta videostaan astetta kunnianhimoisemman tuotoksen. Yhtye järjesti joukkorahoituskampanjan, jossa kerättiin varoja kokonaisen lyhytelokuvan tekoon, ja tänään tämä kahdesta eri kappaleesta koostuva Valveuni-teos saa ensi-iltansa. Katso yläpuolelta!