Aihe: Ensinäyttö

Ensinäyttö: Liekinheittimiä ja verkkosukkahousuja – Mötikän videolla on moni asia kohdallaan

Mötikkä iskee jälleen! Kun oikea Mötley Crüe söi sanansa ja palasi jäähyväiskiertueensa jälkeen vielä uudelle rundille, suomalainen Mötikkä tekee saman. Tovi sitten tuli julki yhtyeen uusi single, nyt Soundin sivuilla saa ensi-iltansa biisiin tehty musiikkivideo ja myöhemmin on luvassa vielä pari keikkaakin. Perjantaina 20. joulukuuta nähdään Kuopion Henry’s Pubissa Mötikän paluukeikka ja 21. joulukuuta Helsingin On the Rocksissa puolestaan jäähyväiskeikka. Hyvä!

Ensinäyttö: Saaret pohtii, minne olemme matkalla ja millaisia haamuja jätämme jälkeemme

Päivän ensinäytössä saadaan nähtäville kotimaista indie-osaamista. Saaret-yhtye antoi Sands-biisinsä musiikkivideon Kastehelmi Korpijaakon ohjattavaksi, ja lopputulos saa nyt ensi-iltansa. Katso teos yläpuolelta.

Ensinäyttö: Pintandwefall tulee taas – naamiokoplan uusin single on laulu kaipauksesta ja nostalgiasta

Pintandwefallin jäsenet ovat olleet viime vuosina aktiivisia sooloartisteina, mutta edelleen ryhmä viihtyy myös yhdessä. Soliti Recordsille kiinnitetty orkesteri julkaisee tammikuussa kuudennen albuminsa nimeltä Your Stories Baby, ja nyt saadaan kuultavaksi levyn ensimmäinen single. Katso Ah Ah Ah -kappaleeseen tehty musiikkivideo ylempää.