Aihe: Ensinäyttö

Asiaa hyönteisistä ja vähän muustakin – ensinäytössä Ocelotin Perhosia-video

Helsinkiläinen Ocelot lähestyy kannattajiaan uudella musiikkivideolla. Perhosia-singleen tehty video saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla, joten kurkista yläpuolelta, millaisen Wes Anderson -henkisen kuvaelman orkesteri on saanut aikaiseksi. ”Kappale kertoo perhosten laskemisesta. Niitä näyttää olevan neljä. Kappale kertoo myös muista asioista”, yhtye kuvailee sävellystään tiedotteessa. Hyvä!

Musta Valo soittaa sun kotonasi – Katso koronarajoitusten myötä syntynyt hieno studiolive

Näinä aikoina artistit keksivät vaikka mitä keinoja korvatakseen peruuntuneet kiertueet ja keikat. Viime viikolla Tuleville sukupolville -albumin julkaissut Musta Valo joutui myös perumaan levynjulkaisukiertueensa, joten yhtye sulkeutui studioon taltioimaan seitsemän biisin livesetin. Asiaa auttoi se, että yhtyeen laulaja-kitaristi Lauri-Matti Parppei on ammatiltaan elokuvaohjaaja. Apuna taltioinnissa olivat elokuvaaja Mikko Parttimaa ja valosuunnittelija Mikko Siipola.

Ensinäyttö: Viitasen Piia teki kappaleen yleisön nimettömistä kirjoituksista – katso uusi, komea video

Soundin sivuilla tulee nyt ensi-iltaan Viitasen Piian uusi musiikkivideo. Ohjaaja Juha Ilmari Laine kasasi Hyvään maahan -kappaleeseen tyylikkään, animoidun videoteoksen, jonka voi katsoa yläpuolelta. Klikkaapa siis siitä homma käyntiin.
MUISTA: Viitasen Piian live stream -keikka Espoon kulttuurikeskuksen lavalta lauantaina 21.3. klo 19 osoitteessa www.soundi.fi
Hyvään maahan sai alkunsa, kun Työväen Musiikkitapahtuma tilasi kesällä 2018 Viitaselta kappaleen Lauluja toreilta -nimiseen projektiin. Projektissa konserttiyleisölle tarjottiin mahdollisuus kirjoittaa…

Joensuu 1685 tulee taas! Vuosikymmenen levytystauko päättyy uudella, uljaalla singlellä

Tätä on varmasti moni suomalaisen indierockin ystävä odottanut. Joensuu 1685 julkaisi debyyttilevynsä vuonna 2008, ja se olikin niin asiallinen albumi, että yhtyeelle povattiin Suomen bändikartalla ruusuista tulevaisuutta. Niin ei kuitenkaan aivan käynyt, vaan Mikko Joensuu suuntasi pian soolouralle ja Markus sekä Risto Joensuu alkoivat puolestaan operoida Siinai-yhtyeessä. Nyt kolme Joensuuta ovat kuitenkin palanneet yhteen, ja uusi Hey My Friend (We’re Here Again) -single saa ensisoittonsa Soundin verkkosivuilla. Kuuntele yläpuolelta!