Aihe: Ensinäyttö

Tummien soundien äärellä – Rain Diaryn uutuusvideo johdattaa katsojan kohti kylmää, kolkkoa syksyä

Mikäli olet miettinyt, mitä kotimainen Rain Diary on viime aikoina puuhannut, niin muun muassa tällaista. Yhtye yhdisti voimansa saksalaisen The Open Stage Berlin -ryhmän kanssa, ja kollaboraation hedelmänä syntyi yllä oleva musiikkivideo. Ensinäytössä Soundissa!

Millaista on ”traumarock”, jonka pohjana toimivat CMX, Abba ja alkuräjähdys? Katso Pelko-yhtyeen uusi video ja sivistä itseäsi

Tänään onkin ensisoittojen luvattu päivä, kun juuri saatiin julki The Holyn uusi biisi ja nyt on vuorossa orkesteri nimeltä Pelko. Yhtye teki videon keväällä julkaistun Paino jota vastaan ei voi taistella -debyyttilevynsä kappaleeseen Onnellisuus, ja nyt tämä tuotos tulee koko kansan katsottavaksi Soundin verkkosivujen välityksellä. Tutustu aiheeseen lähemmin yläpuolelta!

Mitä tehdä, kun libido on rikki? Tiisusta tuttu Henrik Illikainen teki kappaleen miehen seksuaalisesta epävarmuudesta

Iloitkaa, kaikki Tiisun ja Henrik Illikaisen ystävät: Soundi tuo tänään ensi-iltaan Illikaisen kappaleen My libido, an albino. Biisi on esimakua miehen tulevasta kolmannesta soololevystä, joka on toteutettu kahden edellisen tapaan nopeasti ja konstailematta Garagebandilla. ”Kunnollisempi” ja viimeistellympi soololevykin on luvassa joskus myöhemmin.

Ahdistaako yhteiskunnallinen ilmapiiri ja tunkkainen nettikeskustelu? Vaihda taajuutta ja kuuntele uusi Kynnet-biisi!

Soundin verkkotuottaja haluaa nyt henkilökohtaisesti kiittää Kynnet-yhtyettä. Kun tässä viime päivät on taas alkanut koto-Suomen ja koko maailman meininki tuntua hivenen ummehtuneelta – syitä tähän voi kukin etsiä vaikka Hesarin etusivulta ja kommenttipalstoilta – on virkistävää päästä pakenemaan hetkeksi konstailemattoman kitarapoprockin pariin. Vielä on kesää jäljellä!