Aihe: Ensinäyttö

Ensinäyttö: Vuoden tulokasbändi Luukas Oja sotkee videolla pahanpäiväisesti Kaapelitehtaan ja itsensä

Ja vielä olisi yksi ensinäyttö tälle perjantaille, ja se onkin asiallinen tapaus. Soundin Master of Pulpets -nimityksen korjannut Luukas Oja esittelee verkkosivujemme välityksellä maailmalle Vielä tänään -biisiinsä tehdyn musiikkivideon. Helsingin Kaapelitehtaalla kuvatussa tuotoksessa kermakakut lentävät ja meno on ylipäätään kuin moukarihäkissä. Kappale julkaistiin alun perin yhtyeen debyyttilevyllä Väritetty todellisuus.

Taisteluun kurjuutta vastaan! Ensinäytössä Michael Monroen uusi, toivon ja tahdonvoiman nimeen vannova video

Uutisoimme muutama päivä sitten, että Michael Monroe aikoo julkaista uuden hyväntekeväisyyssinglen tällä viikolla. Monroe haluaa tukea kappaleella ystävänsä Pekka Hyysalon Fightback-yhdistystä, joka haluaa auttaa vaikeasta päävammasta kärsiviä sekä ylipäätään levittää periksiantamattomuuden ja toivon sanomaa. Hyysalo on entinen freelaskija, joka loukkaantui vakavasti onnettomuudessa vuonna 2010.

Ensinäyttö: Suistamon Sähkön uusi single sai innoituksensa rakkaista Commodore 64 -muistoista

Vielä olisi tarjolla toinenkin kotimaisen musiikkivideon ensi-ilta tälle päivälle. Etnotekno-yhtyeeksi lokeroituva Suistamon Sähkö esittelee maailmalle Up’n Down-biisiin tehdyn videon, jolla seikkaillaan tiivisti videopeliympyröissä. Kim Saarisen ohjaaman ja animoiman videon loppupuolella päästään jopa kamppailemaan jättirobotteja vastaan vähän Beastie Boysin Intergalacticin hengessä. Katso spektaakkeli yläpuolelta. Kappale on muuten saanut alkunsa klassisen Commodore 64 -pelin innoittamana, mikä ilahduttaa 1980-luvun kasvattia suuresti.

Ensinäyttö: Kettuja, poroja ja tuulivoimaa – artisti nimeltä M esittelee uuden, mainion videon

Minja Koski, eli muusikkopiireissä ihan vain M, julkaisi Punainen ovi -kolmosalbuminsa lokakuun alkumetreillä. Nyt levyn viehkeään En koskaan -biisiin on kuvattu myös musiikkivideo, ja Soundi saa ilon tuoda tämä esitys ensi-iltaan. Katso artistin itsensä kuvaama, ohjaama ja leikkaama video yläpuolelta.

Ensinäyttö: Kauko Röyhkä julkaisi tulikuuman videon, jonka kuvauksissa ei ole ollut virheille varaa

Kauko Röyhkä ei malta pysyä kauaa hissukseen. Röyhkän ja Sami Hynnisen vahvoja mielipiteitä puolesta ja vastaan herättänyt Dekadenssi-albumi on vielä melko tuore tapaus, mutta Röyhkä julkaisee jo uuden, ikioman singlensä. Hiljaisen ja pohdiskelevan En voi enempää -kappaleen musiikkivideo saa juuri nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla, katso tämä Mikko Hellströmin ohjaama tuotos yläpuolelta.

Ensinäytössä Korpiklaanin komea uutuusvideo Mylly – ”Aidat maatuvat, mutta tarinat kestävät yli sukupolvien!”

Folk metal -pioneeri Korpiklaani julkaisee uuden Jylhä-pitkäsoittonsa 5. helmikuuta. Pitkäsoitolta ensimmäisenä lohkaistun singlen pariin pääsee täällä, mutta nyt Soundilla on maailmanlaajuinen kunnia tarjota ensinäyttö yhtyeen uudesta Mylly-videosta. Sen pariin pääsee tuossa yläpuolella.