Uutiset

Saammeko esitellä: tyyppi, jonka jokainen pikkuklubeilla elämässään soittanut bändi (valitettavasti) tuntee

The Hard Times -parodiasivusto on silkkaa kultaa, pistä ihmeessä se seurantalistalle jos ei ole jo. Tässä hyvä esimerkki siitä, mihin tuo erityisesti punk- ja hardcore -skeneille irvaileva saitti kykenee: alla olevassa videossa jokaisesta kellariklubista tuttu stereotyyppinen äänimies kertoo, kuinka hän on hionut pahantuulisuutensä ja happamuutensa likipitäen täydellisiksi.

  Body Count osuu jälleen – Ice-T:llä on paljon, paljon sanottavaa poliisiväkivallasta Yhdysvalloissa

  Body Count julkaisi toisen singlen 31. maaliskuuta julkaistavalta Bloodlust-albumiltaan. Jo tovi sitten esitelty No Lives Matter sai vanhat fanit intoilemaan, ja uusi Black Hoodie jatkaa kiukkuisella laatulinjalla. Katso tuoreen singlen video alempaa.

  Ex-Guns N’ Roses -rumpali kävi addiktiossaan todella syvällä – käytti satoja tuhansia dollareita vuodessa reseptilääkkeisiin

  Guns N’ Rosesin alkuperäinen rumpali Steven Adler sai yleisesti levinneen tarinan mukaan bändistä potkut huumeiden käyttönsä vuoksi, vaikkakin rumpali on itse todennut kaikkien bändin jäsenten olleen tuohon aikaan enemmän tai vähemmän koukussa. Rumpalin äiti Deanna Adler paljastaa Wall Street Journalin haastattelussa, kuinka syvällä Steven kävi taistelussaan addiktionsa kanssa.

  ”En tajua sanaakaan, mitä hän laulaa” – Mitä nykypäivän alakouluikäiset tuumaavat Nirvanasta?

  Fine Brothers Entertainmentin ”Kids react” -videot ovat imuroineet YouTubessa katsojia siihen tahtiin, että tekijät ottavat reseptistä kaiken irti. Guns N’ Roses- ja Metallica -videoiden jälkeen esitellään Nirvana-jakso, jossa piltit saavat ihmeteltäväkseen Kurt Cobainin hengentuotteita.