Uutiset

Gimme fue gimme fai gimme dabajabaza! Metallica tarjoaa taas väkevää livelunastusta

Metallica jatkaa livevideoiden lisäämistä Youtube-tililleen, ja mikäs lisäillessä, kun pätkät ovat huolella taltioituja ja kaikin puolin asiallista kamaa. Viimeisin lisäys on 19.5. Massachusettsin Foxborough’ssa esitetty Fuel-tulkinta, katso pätkä alempaa. Tylsemminkin voisi 4 minuuttia 32 sekuntia elämästään viettää.

Uhka vai mahdollisuus? Rob Zombie aikoo palata White Zombien huippuvuosien materiaalin kimppuun

Vanhojen fanien palvelemista vai raakaa rahastamista? Rob Zombie soitti viime syyskuun Riot Festissä erikoiskeikan, jossa yleisölle tarjottiin koko White Zombien iki-ihana Astro-Creep 2000 -albumi alusta loppuun. Tuttu levy, mutta eri bändi: White Zombie -reunionin sijaan Rob soitti keikan sooloyhtyeensä kanssa.

Stone Sourille ja erityisesti Corey Taylorille lienee nauru maittanut uuden videon kuvauksissa – nyt on puvustus kohdillaan

Jos olet joskus miettinyt, miltä Slipknotistakin tuttu Corey Taylor näyttäisi 1980-luvun new wave -bändin laulajana, Stone Sourin uusi video näyttää yhden aivan mahdollisen vaihtoehdon aiheesta. Nyt on Taylorin päähän lyöty niin kova peruukki, että miehen kannattaisi ehdottomasti napata tuo mukaan rundille. Ihan tulee vanhan ajan saksalaiset dekkarisarjat mieleen!