Uutiset

Steven Adler on yhä harmissaan, kun pääsi GNR:n reunion-kiertueella vain parille keikalle – ja silloinkin jutteli Axl Rosen kanssa ”ehkä kymmenen sekunnin ajan”

Steven Adleria käy pikkuisen sääliksi. Appetite for Destruction -aikojen Guns N’ Roses -rumpali on kamppaillut päihdeongelmia vastaan läpi aikuisikänsä ja kysellyt tämän tästä median välityksellä, eikö vanha bändi voisi sopia riitojaan ja palata vielä kertaalleen lavalle. Rahalle olisi varmasti ollut käyttöä, ja kaipa rumpalia harmittaa, miten muut GNR-muusikot ovat menestyneet omilla teillään varsin hyvin ja hän on tekee yhtyeensä kanssa aina vain pieniä klubikeikkoja.

Esiintyjiä ilmaiseksi kosiskellut Suomi 100 -kulttuurigaala selventää korvauskäytäntöjään – järjestäjät pyysivät ohjeistusta Muusikkojen Liitolta

Uutisoimme viime viikolla Turun Logomossa järjestettävästä Vuosisadan Kulttuurigaalasta, johon Yle kertoi järjestäjien haalivan artisteja ja muusikoita esiintymään ilman rahallista korvausta. Gaalan järjestäjien mukaan esiintyjille kun riittää palkaksi televisioitavasta suuren profiilin tapahtumasta saatava näkyvyys.

    Ei missään nimessä perheen pienimmille – Telluksen villeimpien musiikkivideoiden tekijä on jälleen vauhdissa

    Muistatko The Weekndin päräyttävän False Alarm -videon, jonka yhteydessä ihan aiheesta varoiteltiin, ettei sitä kannata ihan joka paikassa katsoa? Sama tekijäryhmä jatkaa hyväksi havaitsemallaan linjalla venäläisen Leningrad-yhtyeen tuoreella musiikkivideolla, jota sitäkään ei suurin surminkaan kannata pyöräyttää päälle, jos huoneessa on pikkulapsia. Voi olla, ettei ole ainakaan sirkukseen enää sen jälkeen asiaa.