Phil Rudd tietää, ainakin omasta mielestään, kuka on AC/DC:n rumpali tulevalla kiertueella

22.12.2014 12:33

Hämeenlinnaan ensi kesänä saapuvan AC/DC:n pitkäaikainen rumpali, pahoissa vaikeuksissa viime kuukausina ollut Phil Rudd on puhunut One News -kanavalle. Katsohan videoreportaasi täällä.

Itseluottamusta muun muassa palkkamurhan tilaamisesta epäillyltä Ruddilta ei ainakaan puutu, sillä mies ilmoittaa ns. ykskantaan palaavansa AC/DC:n riveihin.

– Haluan takaisin sorvin ääreen ja aion jatkaa AC/DC:n rumpalina. Enkä välitä pätkääkään siitä, kuka tykkää tästä ajatuksesta ja kuka taas ei.

Pitäisiköhän Ruddin kysäistä vaikkapa kitaristi Angus Youngilta? Saattaa nimittäin olla, ettei AC/DC halua epäluotettavaa rumpaliaan takaisin. Ja jos AC/DC ei tykkää Ruddin ajatuksesta niin siillä on sitten vähän väliä.

Angus kertoi äskettäin Soundille:

– Phil on ollut viime aikoina hyvin epäluotettava. Meillä on ollut todellisia hankaluuksia saada hänet sorvinsa ääreen. Se on tuntunut raskaalta… Jos soitat AC/DC:n kaltaisessa pitkäikäisessä yhtyeessä, sinun täytyy nauttia siitä sydämesi pohjasta – se on koko homman ydin. Jos sinua ei näy kulmilla, mitä siitä pitäisi päätellä? Philin käytös on aiheuttanut paljon päänvaivaa!

– Tärkein AC/DC:hen liittyvä asia on luotettavuus. Meiltä saa A-luokan rock ’n’ rollia, meiltä saa aina hyvän shown. Seuraavaksi aiomme buukata maailmankiertueen, mutta älkää olko huolissanne: kun AC/DC rundaa ensi vuonna, bändiä tahdittaa loistava rumpali, onpa hänen nimensä sitten mikä tahansa.

Lisää luettavaa