Artisti: AC/DC

Tiesitkö, että AC/DC on soittanut myös akustisen keikan? Tältä kuulostaa vanha rockhirmu unplugged-versiona

AC/DC unpgluggedina? Siinäpä konsepti, joka tuntuu vähän merkilliseltä jo ajatuksena. Mutta niin vain Youtuben uumenista löytyy kuitenkin sellainenkin tallenne, jolla herrat Angus ja Malcom Young sekä Brian Johnson vierailevat Howard Sternin radioshow’n vieraina ja tempaisevat ilmoille akustisen version You Shook Me All Night Longista. Katso yläpuolelta.

Tämähän menee kiintoisaksi: Guns N’ Roses -kitaristi intoilee AC/DC:n yhteenpaluusta – ”On mahtavaa, että Brian on jälleen mukana”

Tässä on nyt jo useampi kuukausi huhuiltu paitsi AC/DC:n paluusta levytyskantaan myös niin Cliff Williamsin, Phil Ruddin kuin Brian Johnsoninkin liittymisestä takaisin orkesterin riveihin. Puheiden tueksi on ollut esittää milloin valokuvia, milloin ääniteknikon tarinoita, mutta nyt Guns N’ Roses -kitaristi Slashkin on päättänyt heittää oman lusikkansa padalla kuumana porisevaan huhusoppaan.

Huhumylly sen kuin kiihtyy: AC/DC:n väitetään suuntaavan tien päälle paluun tekevän Brian Johnsonin kanssa

Aiemmin tällä viikolla AC/DC:n lähipiiristä kuultiin harvinaislaatuista kannanottoa yhtyeen ympärillä hyörivään huhumyllyyn, kun aussijätin pitkäaikainen ääniteknikko Mike Fraser vahvisti orkesterin käyneen äänityspuuhissa. Mies kieltäytyi hiiskumasta aiheesta sen tarkemmin, mutta kun häneltä kysyttiin, mahtoiko Brian Johnson toimia näissä sessioissa laulajana, vastaus oli paljon puhuva ”Kyllä kai.”

Bon Scottin kirjoittama kirje näyttää AC/DC-laulajasta aivan uuden puolen – huutokaupattiin Australian hallinnolle

Bon Scott tunnetaan rockin historiankirjoissa villimiehenä, jolle viina, maksulliset naiset ja tappelut eivät olleet lainkaan vieraita. Alkuvuodesta julkisuuteen tuli kuitenkin miehen omin käsin kirjoittama kirje, joka esitteli laulajasta vähemmän esillä olleen puolen: totuttua herkemmän ja epävarmemman Bon Scottin. Vuonna 1978 kirjoitettu kirje tuli hiljattain myyntiin losangelesilaisessa huutokaupassa, ja nyt PerthNow-lehti kertoo, että kirje päätyi lopulta Länsi-Australian osavaltion hallinnon omistukseen.