Artisti: AC/DC

Hetki ennen esirippua: nämä jäivät Jim Morrisonin, Bon Scottin ja Jimi Hendrixin viimeisiksi esityksiksi

Tässäpä artikkeli, joka on monin paikoin karua luettavaa. Ultimate Classic Rock on kasannut pitkän listan, jossa käydään läpi, mitkä kappaleet jäivät klassikkotason artistien viimeisiksi live-esityksiksi. Mukana on joitain täytteeltä tuntuvia kohtia, mutta sitten on intressantteja merkintöjä siitä, mitkä ohjelmanumerot jäivät esimerkiksi Jimi Hendrixin ja Jim Morrisonin joutsenlauluiksi.

50 riffiä yhteen pötköön soitettuna – katso havaintoesitys siitä, millainen riffimonsteri AC/DC oikein on

Tässäpä jämäkkä muistutus siitä, miten väkevä kitaristikaksikko AC/DC:n levyillä metelöi. Andrea Boma Boccarusso -niminen italialainen kitaristi äänitti vaatimattoman 50 riffin mittaisen medleyn AC/DC:n tunnetuista sekä harvinaisemmista kappaleista, ja onhan tuo melkoista ilotulitusta alusta loppuun. Aika kauan saa hakea, että löytyy yhtye, joka pystyy haastamaan Australian jättiläisen tällä osastolla. Arvostamme!

Kuinka syntyi AC/DC-klassikko nimeltä Hells Bells? Brian Johnson muistelee

Hells Bells on yksi AC/DC:n rakastetuimmista kappaleista sekä edelleen vakiokamaa yhtyeen keikoilla. Vaan kuinka tämän klassikon sanoitukset kehkeytyivät? Brian Johnson kertoo, että teksteistä on osaltaan kiittäminen erästä ukonilman häiritsemään palaveria tuottaja Mutt Langen kanssa.