Artisti: AC/DC

Malttaako Dave Lombardo pysyä kurissa, kun ryhtyy soittamaan AC/DC:tä? Kovan kokoonpanon video julki

AC/DC on nyt kovasti esillä uuden levynsä myötä, ja myös David Ellefson ottaa osaa juhlahumuun. Ellefson julkaisi muutama päivä sitten No Cover -albumin, jolla Megadeth-basisti soittaa monenlaisten muusikoiden kanssa suosikkibiisejään uusiksi. Mukana on muun muassa Judas Priestin, Motörheadin, Twisted Sisterin, Def Leppardin, Queenin ja AC/DC:n tuotantoa, ja nyt viimeksi mainitun orkesterin Riff Raff -kappaleesta tehty versio on saanut kaverikseen musiikkivideon.

”Pahinta oli katsoa, miten hän haipui pois” – Angus Young puhuu tunteikkaasti veljensä Malcolmin viimeisistä ajoista

AC/DC:n järkähtämätön komppikitaristi Malcom Young kuoli dementiaan 18.11.2017 64-vuotiaana. Tämä oli suuri menetys musiikkimaailmalle, mutta vielä enemmän se oli tragedia Angus Youngille, joka joutui läheltä seuraamaan, kuinka hänen tuntemansa isoveli pala palalta katosi. Jokainen, jonka lähipiirissä esimerkiksi Alzheimerin tauti on tehnyt tuhojaan, tietää, miten raskasta tämä on sairastuneen lähipiirille.

Jimi Hendrix räjäytti aikanaan teini-ikäisen Angus Youngin tajunnan – AC/DC-kippari lähti polulle, jolla hän kulkee edelleen

Idoleillakin on omat idolinsa, ja Angus Youngin sydämessä on aivan erityinen sija Jimi Hendrixille. AC/DC-johtaja vieraili hiljattain tanskalaisen Anders Bøtters Tiny TV -kanavan haastattelussa ja kertoi, miten Hendrix ja muut 1960-luvun rockjättiläiset jättivät aikanaan australialaiskoltiaiseen lähtemättömän jäljen. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.