Aihe: Ennakkokuuntelu

Ennakkokuuntelussa jättimäisiä kitaravalleja – Radio Supernovan debyytti kurkottaa sananmukaisesti Tähtiin

Aivan liian vähän on maailmassa tehty suomeksi laulettua shoegazea, mutta nyt asiaan saadaan ainakin yhden komean levyn verran korjausta. Tampereella pari vuotta sitten perustettu Radio Supernova kertoo syntyneensä ”rakkaudesta maailmaa suurempia kitaravalleja ja avaruuteen kurkottavia äänimaailmoja kohtaan” ja osuvasti kuluvan viikon perjantaina ilmestyvä debyytti onkin saanut nimekseen Tähtiin.

Ennakkokuuntelu: Temple Balls on edelleen kesyttämätön – kuuntele uutuusalbumi Untamed!

Temple Balls jatkaa seikkailujaan rehevän hard rockin maailmassa. Oululaislähtöinen orkesteri julkaisi esikoislevynsä vuonna 2017, ja huomenna 8.3. kokoonpano tuo kauppoihin Untamed-kakkosalbuminsa. Soundin välityksellä voi kuitenkin saada tässäkin asiassa vähän etumatkaa: kuuntele uutuus jo näin päivää ennakkoon alapuolella olevan Soundcloud-soittimen välityksellä. Hyvin polkee!

Ennakkokuuntelu: Brymir iskee jälleen! Wings of Fire saattaa olla vuoden mahtipontisin metallilevy

Kun Wintersun ja Nightwish huilivat, Brymir pysyttelee kiireisenä. Helsinkiläinen yhtye, joka ilmoittaa osuvasti tyylilajikseen ”glorious extreme metal”, julkaisee kolmannen albuminsa 8. maaliskuuta, ja Soundi saa nyt ilon tuoda tämän eepoksen yleisön kuultavaksi. Ja millainen paketti se onkaan!