Aihe: Ennakkokuuntelu

Ennakkokuuntelu: ”Suomen The Roots” iskee jälleen – Ei se väärin oo, räppää Organ!k uudella singlellä

Hiphop-kollektiivi Organ!k valmistautuu esittelemään maailmalle esikoisalbuminsa. Rakkaudesta lajiin -levy tulee julki 29. tammikuuta, mutta singlebiisien tiputteleminen on aloitettu jo vuoden 2020 puolella. Nyt Soundissa ennakkokuunteluun tuleva Ei se väärin oo on toinen single tulevalta levyltä, Vierellä-kappale saatiin kuultavaksi marraskuussa.

Ennakkokuuntelu: Pelko-yhtyeen uudella singlellä kuuluu rakkaus Depeche Modeen ja New Orderiin

Mitä tehdä koronakaranteenissa, kun joutuu kököttämään neljän seinän sisällä päivät pitkät? Esimerkiksi elektronista popmusiikkia. Näin tuumasivat ainakin Pelko-yhtyeen Saara Kemppainen ja Niilo Tenkanen, jotka ovat aikaisemmin kunnostautuneet traumarockiksi kutsumansa musiikkityylin parissa. 4.12. tulee myyntiin kaksikon ensimmäinen elektropop-esitys Linnut, ja Soundista kappaleen voi tarkastaa jo näin ennakkoon. Kuuntele yläpuolelta!

Nyt vittuillaan oikein urakalla – ennakkokuuntelussa tamperelaisen Kasikolmen 2020-ep

Tamperelainen Kasikolme on täällä taas. Aiemmin Numero 83 -nimellä operoinut orkesteri aktivoitui tänä vuonna uudelleen, kun korona toi kalenteriin runsaasti vapaa-aikaa täytettäväksi. Elokuussa yleisölle esiteltiin iloisesti nimetty Vittuillaan-single, ja nyt on vuorossa kolmen biisin 2020-ep. Tuotos julkaistaan virallisesti 16. lokakuuta, mutta Soundin välityksellä ep:n voi ottaa haltuun vaikka saman tien. Kuuntele alempaa!