Guitar Slingers iskee jälleen – Ben Granfelt, Jore Marjaranta ja kumppanit levyttivät vanhan coversuosikkinsa

24.3.2023 11:23

Kolmen vuosikymmenen ajan toiminut Guitar Slingers julkaisee tänä vuonna uuden albumin. Orkesteri alkoi pohjustaa levyä viime lokakuussa Freedom Day -singlellä, ja nyt on vuorossa jälleen uusi kappalejulkaisu. Esityslistalla on itse asiassa biisi, joka on kulkenut orkesterin matkassa iät ja ajat: alun perin Bostonin vuonna 1986 julkaisema Amanda-slovari.

Amanda on ollu Slingersin setissä ihan alkuajoista asti. Siitä on tullut vähän niin kuin meidän oma biisi. Meillä on ollut aina mielessä äänittää se levylle asti. Nyt viimeinkin saatiin se tehtyä tuottaja Jimmy Westerlundin kanssa. Olen todella tyytyväinen kappaleen tuotantoon ja sitä kautta syntyvään yleissoundiin”, laulaja Jore Marjaranta kertoo tiedotteessa.

”Nyt kun ollaan äänittämässä uutta matskua, niin huomasin, että en ollut säveltänyt ainoatakaan balladia. Amanda oli tietenkin oikea ratkaisu siihen ’ongelmaan’. Guitar Slingersin versio on Jorea parhaimmillaan; täydellinen suoritus”, Ben Granfelt puolestaan sanoo.

Tulevan levyn tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei kerrota vielä mitään tarkempaa. Guitar Slingersin voi nähdä keikalla 6.4. Hyvinkääsalissa, 15.4. Tuusulan Krapin Pajassa, 26.4. Espoon Sellosalissa ja 7.7. Helsingin On the Rocksissa.

Lisää luettavaa