Osio: Asiaa

Pariisin Kevät julkaisi juuri videon, jonka ideasta maailmantähdetkin lienevät kateellisia

Nyt on muuten kova! Pariisin Kevät promotoi uutta Reuna-albumiaan videolla, joka on yhtä kekseliäs kuin modernikin. Onks se rakkautta -video on nimenomaan puhelimella katsottavaksi tehty, ja somemaailman kommervenkkejä pursuavan teoksen äärellä tulee nopeasti mieleen, että Yhdysvalloissa varmaan harmitellaan, ettei siellä kukaan keksinyt tehdä jotain samanlaista aikaisemmin. Pitäisiköhän Tuunelan vinkata kollegoitaan? Katso yläpuolelta!

Keith Flintin kuolema ei ollutkaan loppu – The Prodigy tekee jo uutta musiikkia

Kun Keith Flint kuoli 4. maaliskuuta, monet uskoivat The Prodigyn taipaleen päättyvän siihen. Orkesteri perui kaikki tulevat keikkansa – mukaan lukien Suomen Provinssin –, ja yhtyeen tulevaisuus näytti kaikin puolin epäselvältä. Nyt bändi kuitenkin ilmoittaa Twitterissä, ettei se ole poistumassa mihinkään.

Timo Tolkki kommentoi uuden bändinsä kummallista kokoonpanosotkua: ”Väärinkäsitys”

Tänä aamuna uutisoitiin Timo Tolkin tuoreeseen Infinite Vision -yhtyeeseen liittyneistä epäselvyyksistä. Yhtye on solminut lisenssisopimuksen saksalaisen Pride & Joy -levymerkin kanssa, ja yhtiön kotisivuilla julkaisussa tiedotteessa kerrottiin, että yhtyeessä musisoi Tolkin rinnalla esimerkiksi vanha Stratovarius-toveri Timo Kotipelto. Tämä tieto vahvistettiin tänä aamuna vääräksi.

Huomattavan iloisia uutisia metalliyleisölle: Slipknot palaa ensi vuonna Suomeen!

Nyt tuli Live Nationin suunnalta suotuisa tiedoksianto: juuri kesäkuussa Suomessa esiintynyt Slipknot saapuu tänne ensi vuonna uusintavierailulle. Orkesteri konsertoi tällä kertaa sisätiloissa, kun bändi ottaa Helsingin Hartwall-areenan haltuunsa 24. helmikuuta.