Osio: Asiaa

Ex-Journey-rumpali on niin kova Kiss-fani, että tarjosi kerran bändille kymppitonnin jamittelumahdollisuudesta – haaveeksi kuitenkin jäi

Entinen Journey-rumpali Deen Castronovo taitaa todellakin olla melkoisen kova Kissin fani. Mies nimittäin muistelee hiljattain Legendary Rock Interviewsille myöntämässään haastattelussa, kuinka oli kerrankin valmis maksamaan 10 000 dollaria päästäkseen soittamaan bändin kanssa kaksi biisiä – eikä sen olisi tarvinnut tapahtua edes livenä.

Jill Janusin itsemurha järkyttää – Judas Priestin Rob Halford julkaisi paljonpuhuvan kuvaviestin

Huntress-laulaja Jill Janus menehtyi 14. elokuuta 43-vuotiaana. Janusin lähipiirin somepäivitykset kertovat, että muusikko riisti oman henkensä. Hän oli kärsinyt erilaisista mielenterveysongelmista nuoruudesta saakka ja yrittänyt itsemurhaa aiemminkin.

Mikä onkaan Paradise Lostin synkein albumi? Kitaristi Aaron Aedyn mielipide saattaa yllättää

Goottimetallin jättiläisyhtye Paradise Lost on tehnyt urallaan karuja levyjä toinen toisensa perään, mutta nyt saatiin kuulla sellainenkin anekdootti, että mikä on orkesterin alkuperäisjäsenen mielestä se kaikkein tummasävyisin Lost-levy. Asia tuli esille, kun rytmikitaristi Aaron Aedy vieraili Metal Undergroundin haastateltavana.