Osio: Asiaa

Disco Ensemble -kitaristi perusti levy-yhtiön – Ensimmäisenä julkaisuna Block Of Flatsin singlebiisi

Viime vuoden lopussa uransa yhdeksän Tavastian-keikan putkeen paketoineen Disco Ensemble -yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski on pistänyt pystyyn uuden levy-yhtiön. Molar Musicin ensimmäinen julkaisu on Porvoossa vuonna 2013 perustetun Block Of Flats -yhtyeen single Future, jonka Ylikoski on myös tuottanut. Voit kuunnella kappaleen tuosta yläpuolelta.

Laulaja-lauluntekijä Jade Bird Suomeen – elokuussa peruuntunut keikka korvataan alkuvuodesta

Pori Jazzissa vuonna 2018 esiintyneen Jade Birdin oli määrä soittaa elokuussa Liam Gallagherin ja Richard Ashcroftin lämmittelijänä In the Park -tapahtumassa, mutta tämä keikka peruuntui sairastumisen vuoksi. Nyt artistin ystäville on tarjolla hyviä uutisia: korvaava keikka on varmistunut, ja se nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 21. helmikuuta. Hyvä!

Scott Ianin kitarasoundi iskee ilmat pihalle – nyt Anthrax-kitaristi avaa soittolaitteistonsa saloja

Oletko aina halunnut tietää, millaisilla vermeillä Scott Ian saa aikaiseksi maineikkaan kitarasoundinsa? Anthrax-kitaristin tylyt riffit lähtevät ilmoille sellaisella tarmolla, että heikompaa pökerryttää, ja yllä olevassa Nick Bowcottin videohaastattelussa Ian esittelee laitteistoaan ilahduttavalla pieteetillä. Jutussa käydään läpi niin plektrat, kitarat kuin muutkin tarpeelliset osa-alueet.