Artikkelit

Äänestys alkakoon: mikä on kaikkien aikojen paras livelevy? Kerro mielipiteesi ja voita!

Uusimmassa Soundin numerossa lehden avustajakunta listaa kaikenlaisia omalla sarallaan ansioituneita livelevyjä. Esittelyssä on yli 80 kovaa keikkatallennetta aina AC/DC:stä Bruce Springsteeniin ja The Doorsista Mana Manaan. Vaan mikä niistä on se kaikkein paras? Vai unohtuiko listalta joku albumi, joka on vielä kovempi kuin kaikki muut luetellut yhteensä?

Miten opettaa häiriöinen mieli rauhoittumaan? Delay Treesistä tuttun Rami Vierulan soololevy ammentaa masennuksesta

Päivän toisessa ennakkokuuntelussa perehdytään Delay Trees- ja 23:23 -yhtyeistä tutun Rami Vierulan soolotuotantoon. Vierulan Ikuinen yö -albumi julkaistaan suoratoistopalveluissa sekä artistin Bandcamp-sivuilla 1. lokakuuta, mutta Soundin lukijan pääsevät perehtymään tuotokseen jo nyt.

Ennakkokuuntelu: Superfjordin uutuus tuo mieleen vieläkin syvemmälle psykedeliaan sukeltaneen Pink Floydin

”Superfjordin kakkoslevy All Will Be Golden on matka läpi sielullisen etsimisen, hukkaamisen ja löytämisen, erilaisten sisä- ja ulkoavaruuksellisten voimien ristipaineessa. Eksistentialismia, eskapismia ja eskatologiaa, valon ja varjon vuoropuhelua. Kaikki päättyy joskus, mutta mihin? Näemmekö vain unta? Onko matka tärkeämpi kuin määränpää? Kuljetaan kohti valoa, ylitetään raja, käydään yhdessä kultaisesta portista.”