Uutiset

”Konsertti kesti 3 tuntia ja sen aikana soitettiin 10 paikassa” – Uutta albumia viimeistelevä Steve’n’Seagulls listaa ikimuistoiset keikat

Muun muassa bluegrassia, kansanmusiikkia ja heavy metalia ansiokkaasti sekoittava Steve’n’Seagulls on saanut neljännen studioalbuminsa työstämisen loppusuoralle. Tuottaja Timo Kämäräisen johdolla valmisteltu pitkäsoitto ilmestyy ensi syksynä, ja yhtye suuntaa sen jälkeen tuttuun tapaan tien päälle.

”Kaksi ukkelia hakkasi toisiaan lapioilla” – Studioon uppoutuvan Korpiklaanin Jonne Järvelä mukana erikoisprojektissa

Ansiokkaassa folk metal -kirjassakin näyttävästi mukana oleva Korpiklaani puskee täydellä höyryllä eteenpäin. Yhtyeen yhdennentoista studioalbumin esituotantovaihe on onnistuneesti takana, ja levyn varsinaiset nauhoitukset alkavat tuossa tuokiossa.

Tampereen Vastavirta kamppailee koronavirusta vastaan livestreamien ja joukkorahoituksen avulla

Vastavirta-klubi on piristänyt Tampereen keikkaelämää varsin ansiokkaasti jo viidentoista vuoden ajan, mutta nyt punk-luola on kovan paikan edessä. Poikkeustila on laittanut klubin toiminnan katkolle, ja tietäähän sen, miten siinä käy, kun juoksevia kuluja riittää mutta asiakkaita ei ole yhtään. Vaikea on ravintoloiden tilanne näin pandemian keskellä, ei voi muuta sanoa.