Uutiset

”Vaikka ette saanetkaan tarpeeksi ääniä…” – Pettynyt Judas Priest -nokkamies jakoi Rock and Roll Hall of Famelta saamansa hylkäyskirjeen

Kuten aiemmin uutisoimme, heavy metalin pioneereihin lukeutuva Judas Priest oli ensimmäistä kertaa ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen, mutta ei lopulta tähän kunnianarvoisaan joukkoon sitten päätynytkään. Orkesterin nokkamies Rob Halford vieraili julkistuksia seuraavana päivänä 100.7 KSLX -radiokanavan haastattelussa, jossa mies yllättäen tempaisi esiin Hall of Famelta saamansa sähköpostina lähetetyn hylkäyskirjeen ja luki sen suorassa lähetyksessä.

Päivän televisiotärppi: Loppu saapuu kuvaruudun kautta – Black Sabbathin jäähyväiset tänään myöhäisillassa

Black Sabbathin The End -jäähyväiskiertueen viimeinen konsertti järjestettiin viime helmikuussa legendaarisen yhtyeen kotikaupungissa Birminghamissa. The End Of The End -taltiointi nähtiin kuluvana vuonna pikaisessa, vain yhden illan mittaisessa elokuvateatterilevityksessä sekä vinyyli-, blu-ray-, DVD- ja CD-tallenteina.

Vanhat herrat klassikon kimpussa: miten Whitesnakelta irtoaa Fool for Your Loving 2010-luvulla?

Wanha kunnon Whitesnake julkaisee 19. tammikuuta The Purple Tour Live -paketin, jolle on ikuistettu vuoden 2015 Purple Albumin jälkeen tehdyn kiertueen menoa. Nyt julkaisua promotoidaan Fool for Your Loving -ikivihreän läpiluennalla. Missä ja milloin tämä on tallennettu, sitä ei tarina kerro, mutta aivan asialliseltahan tuo kasarihitti nykyisellä vuosikymmenelläkin kuulostaa. Tarkasta yläpuolelta.