Osio: Ääntä

Steve ’n’ Seagulls -herran popfolk/americana -yhtye marssii esiin – Ota ensisingle haltuun!

Onko Matias And The Canyons -yhtye jo tuttu? Eikö? Kohta on!
Nimen takaa nimittäin löytyy maailmalla kovaa suosiota nauttivan Steve ’n’ Seagullsin riveissä banjoa soittava Matias Haavisto. Ryhmässä vaikuttavat myös Jarkko Viinamäki (kitara), Luis Herrero (basso) ja Janne Mathlin (rummut).

Flamenco-duo Rodrigo Y Gabriela tiputti saletisti kuukauden kovimman Metallica-versioinnin

Onko Rodrigo Y Gabriela tuttu? Jos olet kitaramusiikin ystävä, niin kannattaisi olla. Rodrigo Sanchezin ja Gabriela Quinteron muodostama yhtye on varsin väkevä kokoonpano, joka tykittelee vuoroin perinteikästä flamencoa ja vuoroin, no, esimerkiksi Metallica-, Slayer- tai Megadeth-covereita. Onpa ensin mainitun basisti Robert Trujillokin soittanut yhtyeen vieraana jollain keikalla.

Päivän tykittelyannos: Youtube-veijari esittää Aerosmithin hitin yhtaikaa kitaralla ja koskettimilla

Tällaistakin voi saada aikaiseksi, jos on sukkelat kädet, soittotaitoa ja sopivasti vapaa-aikaa. Gabriel Guardian, joka on aiemmin esittänyt vastaavanlaisilla videoilla esimerkiksi Iron Maidenia ja Beatlesia, on tarttunut tällä kertaa Aerosmithin ikivihreään Dream On -slovariin. Kuvio on Guardianin aiemmilta videoilta tuttu: mies kahlaa kappaleen läpi samanaikaisesti kitara- ja kosketinosuudet omin käsin hoitaen. Rummut sentään tulevat nauhalta.