Osio: Ääntä

Disco Ensemble -kitaristi perusti levy-yhtiön – Ensimmäisenä julkaisuna Block Of Flatsin singlebiisi

Viime vuoden lopussa uransa yhdeksän Tavastian-keikan putkeen paketoineen Disco Ensemble -yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski on pistänyt pystyyn uuden levy-yhtiön. Molar Musicin ensimmäinen julkaisu on Porvoossa vuonna 2013 perustetun Block Of Flats -yhtyeen single Future, jonka Ylikoski on myös tuottanut. Voit kuunnella kappaleen tuosta yläpuolelta.

Herra Ylpön uusi yhtye esittäytyy – Parisängyn lakanat on haikea biisi suhteen loppumisesta

Herra Ylppö & EX julkaisi tänään ensimmäisen singlensä. Kun yhtyeen olemassaolosta tiedotettiin julkisuuteen, Ylppö ilmoitti, että bändi nojaa Maj Karmaa popimpaan äänimaailmaan. Väite pitää kutinsa: Parisängyn lakanat on paljon lähempänä Ihmiset-yhtyeen soundia kuin Karman kirskuvia kitaravalleja.

Popeda-rumpali hard rockin äärellä – Kuuntele Transworld Identityn uusi single

Popeda-rumpalina viimeisen vuosikymmenen toiminut, ja sitä ennen esimerkiksi Hanoi Rocksissa ja Dave Lindholmin kanssa soittanut Lacu Lahtinen vaikuttaa tätä nykyä myös Transworld Identity -nimisessä hard rock -yhtyeessä, joka on aiemmin julkaissut singlet Invisible ja I’m Such A Liar. Nyt vuorossa on tänään ilmestynyt Part Maroon, Part Indigo, jonka voit kuunnella helposti Spotifysta tai vaikkapa Soundin Parasta juuri nyt -soittolistalta tuosta alapuolelta.