Osio: Ääntä

Suoraan Joe Strummerin aarreaitasta: kuuntele ennen julkaisematon versio The Clash -ikivihreästä

Tässäpä hauska kuriositeetti The Clashin ystäville. Tällä viikolla julkaistaan Joe Strummerin harvinaisempia töitä esittelevä Joe Strummer 001 -kokoelma, ja julkaisua markkinoidaan etukäteen muutamilla valituilla lohkaisuilla. Nyt Youtubeen ilmaantui harvinainen demoversio This Is Englandista, jota Strummer itse on kutsunut ”viimeiseksi suureksi The Clash -biisiksi”.

HIM- ja Amorphis-miesten yhteiskokoonpanolta uusi näyte tulevalta debyyttilevyltä – ota Cyanide haltuun tästä

HIMistä tuttujen kitaristi Mikko ”Linde” Lindströmin ja rumpali Mika ”Gas” Lipstickin, sekä Amorphis-basisti Niclas Etelävuoren ja Polanski-laulaja Anttoni Pikkaraisen muodostama Flat Earth julkaisee None for One -debyyttialbuminsa loppuvuodesta.

Disturbed julkaisi uuden singlen – fanikunta ei näytä tietävän, mitä biisistä oikein pitäisi ajatella

Disturbed esittelee uuden Evolution-albuminsa 19. lokakuuta. Levyltä tarjoillaan nyt toinen single, ja tämä tapaus onkin saanut nettikommenttien perusteella orkesterin kannattajakunnan raapimaan päätään: poissa ovat nu metal -rytmit ja raskas kitarajynkytys, tilalla melkeinpä Nickelbackiä muistuttavat akustiset kitarat ja laulumelodiat. A Reason to Fight on radiokelpoista rockia oikein isolla R:llä, mikä joitain miellyttää ja toisia ei. Kuuntele yläpuolelta.