Osio: Ääntä

Nyt jyrätään! Sami Yaffa esittelee soolotuotantoaan, ensimmäinen single ja video julki

Hanoi Rocksin basistina nimensä historiankirjoihin kirjoittanut Sami Yaffa on operoinut myöhemmällä iällä monenmoisissa kokoonpanoissa, mutta ensimmäinen soololevy on antanut odottaa itseään. Nyt asia korjaantuu, sillä The Innermost Journey to Your Outermost Mind -albumi tulee julki syyskuussa. Tänään tuotokselta esitellään yleisölle ensimmäinen single, ja biisiin on tehty myös musiikkivideo kyytipojaksi. Katso ylempää!

Behemothin videot ovat näemmä edelleen sellaisia, ettei niitä kannata lasten lähellä katsoa

Behemoth muistuttelee olemassaolostaan uudella videolla. Yhtyeen A Forest -ep julkaistiin vuosi sitten – siinähän oli Shiningin Niklas Kvarforth mukana The Cure -klassikkoa tulkitsemassa – ja nyt ep:n kappalelistalta on valikoitu Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha musiikkivideotarkoituksiin. Katso takuuvarman behemothmainen video alempaa.

”Pitää tehdä ne itselle tärkeät jutut silloin kun aikaa vielä on” – Turisas-viulisti sooloilee, kuuntele single

Olli Vänskä soittaa viulua Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin metallibändeihin lukeutuvassa Turisas-yhtyeessä ja hänen soittoaan on kuultu myös muun muassa Finntrollin, Moonsorrow’n ja Crimfallin levyillä. Hän on soittanut myös useita keikkoja Korpiklaanin riveissä. Perjantaina 11.6. suoratoistopalveluihin ilmestyy vuorostaan Vänskän ensimmäinen soolosingle Deadline, joka on jo nyt kuunneltavissa Youtubessa.

1980-luvun hunajaisin slovari pistettiin aika räväkästi uusiksi – asialla Richard Marx itse!

Tässäpä yllättävä yhteistyökuvio! Richard Marxin rakkauslaulut olivat tunnetusti 1980-luvulla kuumaa kamaa, ja miehen kolmea ensimmäistä levyä on myyty miljoonia ja taas miljoonia kopioita. 1990-luvulla musiikkitrendit muuttuivat siinä määrin, että Marx sai väistyä hittilistojen kärjestä, mutta vaikka laulajan ura alkoi hiipua, huumorintajuaan hän ei ole menettänyt. Tästä toimii todisteena esimerkiksi tämä uusi biisijulkaisu.