Osio: Ääntä

Puk matkaa kuolemasta kohti rakkauden iloja ja suruja – ennakkokuuntelussa Romanssi-albumi

Kotimaisen indiepopin konkariyhtye Puk julkaisee viidennen albuminsa 31. toukokuuta. Soundin lukijat pääsevät kuitenkin ottamaan aiheeseen tuntumaa jo ennakkoon, kun levy tulee nyt sivuillemme ennakkokuunteluun. Tarkasta tuotos alempaa!
Pukin edellisen Murhalaulut-albumin teemana oli kuolema, mutta nyt edetään aivan toiseen suuntaan. Romanssin kappaleilla nimittäin käsitellään rakkauden iloja ja suruja. Aihetta alleviivataan dramaattisilla musiikillisilla keinoilla: synapopin sydämensykkeestä siirrytään ylväisiin selloihin tai kitaroihin, ja kerroksellista vyörytystä…

Devin Townsendin ystävät, huomio! Youtubeen ilmaantui jotain tarkastamisen arvoista

Devin Townsend on kiertueella vaihteeksi akustisen kitaran kera, kun mies lämmittelee Avatar-orkesteria bändin YHdysvaltain-kiertueella. Tämän myötä Youtubeen ilmaantui myös videotallenne Townsendin akkarikeikasta Kanadan yleisradioyhtiön CBC:n studiolla Vancouverissa. Katso pätkä yläpuolelta, asiallista soitantaa kaikin puolin.

Tässä se uusi Don Huonot -single nyt on – Tokyomanillä kravatti kiristää kuin hirttosilmukka

Aiemmin viikolla lupailtu uusi Don Huonot -single on nyt julki, kuuntele kappale yläpuolelta. Tokyomanin sävellys on alun perin basisti Jukka Puurulan käsialaa, ja kappaleen teksti on sellainen, että aika moni 2010-luvun toimistotyöläinen voinee siihen samaistua. Känniset karaoket ja firman kunnia mainittu!