Osio: Ääntä

Tarkkailuluokka | Keskusta: ”Ihmettelimme, miksi näin perustavanlaatuista sanaa ei oltu vielä käytetty bändin nimenä.”

”Perustamisvaiheessa sovittiin jopa, että keikalle mennään ennen kuin kasassa on varsinaisia kappaleita – punkia voi ilmaista improvisoiden. Ajan myötä annoimme normeille periksi.”

”Hilpeä kertsi murheellisella tekstillä” Ismo Alanko julkaisi uuden singlen – Kuuntele täältä

Ismo Alanko täräytti juuri julki uuden Ei oikeutta -singlen, jonka kuulet tuosta yläpuolelta tai vaikkapa Soundin Parasta juuri nyt -listalta. Kolmeen ja puoleen minuuttiin Alanko tiimeineen (tuottajana Riku Mattila) on saanut mahdutettua kiitettävän paljon niin sanallisen kuin musiikillisenkin annin osalta.

“Kaikil meil on rajoitteita” – Susanna Kosken lanseeraama viisaus on inspiroinut jo biisinkin

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski joutui kuluvalla viikolla julkisen kritiikin kohteeksi vierailtuaan Ylen A-studiossa. Koski tapasi ohjelmassa helsinkiläisen pitkäaikaistyöttömän Anna-Maija Tikkasen ja kysyessään tämän työttömyyden syistä, tuli hän lanseeranneekseen aforismin ”Kaikil meil on rajoitteita”.

”Olisi mukava tarttua banaaninkokoiseen sätkään ja ottaa hatsit” Laura Sippolan uudella singlellä haaveillaan pössyttelyhetkestä

Laura Sippolan uusi single Hatsit on hurmaava ylistyslaulu pössyttelylle, tai jos vertauskuvallisemmin haluaa ajatella niin kappaleessa ylipäänsä haaveillaan vapaahetkestä arjen pyörityksen keskellä, ja pohditaan mitä kaikkea olisikaan mahdollista tehdä ilman vauva-ajan sitoumuksia. Kuten tiedotteessa todetaan: ”Vauva-aika on ihanaa. Joskus kuitenkin olisi mukava maata selällään kalliolla, tarttua banaaninkokoiseen sätkään ja ottaa hatsit.” Kuuntele kappale alta, tai pistä se soimaan Soundin Parasta juuri nyt -listalta.