Osio: Kevennystä

Taivas varjele, mitä sieltä tulee – nyt katsotaan, miltä tilanne näytti, kun Metallica esitti Tukholmassa kappaleen verran Abbaa

No niin, tätä se sitten tiesi. 5. toukokuuta Metallican Rob Trujillo ja Kirk Hammett esittivät Tukholman Globenilla Europen ikonisen Final Countdownin, ja eilen samassa paikassa oli jo toinen ruotsalainen ikivihreä työn alla. Tällä kertaa kaksikko iski pöytään oman näkemyksensä Abban Dancing Queenistä, ja jos uskallat, voit katsoa tallenteen spektaakkelista yläpuolelta. Sanotaanko nyt näin, että ohjelmanumero on saattanut herättää Benny Anderssonissa ja Björn Ulvaeusissa vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia.

”En vain pääse yli noista hiuksista” – Kiss hämmentää ja ihastuttaa tiukkaa lapsiraatia

Fine Brothers Entertainment on tuottanut iloksemme Youtubeen jo lukuisia React-videoita, joissa lapset, vanhukset tai aikuiset reagoivat erilaisiin, yleensä kyseiselle ikäryhmälle tuntemattomampiin ja epätyypillisiin asioihin. Esimerkiksi eläkeläiset ovat päässeet tutustumaan hevibändi Slipknotiin ja lapset Led Zeppeliniin tai System Of A Downiin ja niin edelleen.