Osio: Kevennystä

Miltä kuulostavat Bodomin ja Stratovariuksen biisit iloisempina duuriversioina? Vastaus: aika häiritseviltä

Youtubessa riittää tunnetusti kaikenlaista kummallista musiikkiyleisön ihmeteltäväksi, ja mukaan mahtuu myös kanava, joka sovittaa kaikenmoisia metallibiisejä duurimuotoon. Tavallisestihan raskasta rockia soitetaan melankolisten mollisävelkulkujen voimin, mutta nimensä veroinen Happy Metal -kanava haluaa testata, miltä samat kappaleet kuulostaisivat duurissa.

Entä jos Rammstein levyttäisi Master of Puppetsin? Tässä autenttisen kuuloinen tulkinta aiheesta

Denis Pauna on kaikenmoisiin ”entä jos?” -ajatusleikkeihin erikoistunut videonikkari. Kaveri on pyrkinyt Youtube-kanavallaan vastaamaan esimerkiksi sellaisiin kiperiin kysymyksiin kuin ”mitä jos Korn olisi säveltänyt Enter Sandmanin” ja ”mitäpä jos Raining Blood olisikin levytetty 1960-luvulla”, ja nyt kokeillaan, miltä Master of Puppets olisi saattanut kuulostaa Rammsteinin tekemänä. Sanoituksetkin on käännetty saksaksi, hyvä!

Taas mennään: tuhannen äänen mies Anthony Vincent otti käsittelyynsä Eminemin jättihitin

Anthony Vincentin seikkailuista ei olekaan tullut raportoitua hetkeen, joten korjataan asia sutjakalla Eminem-tykittelyllä. Vincent julkaisi pari päivää sitten tyylilleen uskollisen revittelyn, jossa vuoden 2000 hittibiisi The Real Slim Shady käydään läpi 27 artistin tyyliin. Räppiklassikkoa esitetään muun muassa Cannibal Corpsen, Pet Shop Boysin, Kate Bushin ja Måneskinin maneereilla. Kuuntele alempaa.