Osio: Kevennystä

Päivän hyvän mielen video: onnellinen pariskunta valitsi häävalssikseen Napalm Deathin sekunnin mittaisen klassikon

Tässäpä hyvä keino livistää häävelvollisuuksista, jos tanssiminen ei maistu! Youtubeen ilmaantui pari päivää sitten video sen tarkemmin määrittelemättömän hääparin esityksestä, jossa yleisö sai ihailla tasan 1,316 sekuntia pitkää häävalssia. Pariskunta nimittäin oli valinnut kappaleekseen Napalm Deathin maineikkaan You Suffer -biisin vuodelta 1989. Kappalehan tunnetaan nimenomaan siitä, ettei sen esittämisessä kauaa nokka tuhise.

Miten Van Halenin ja Metallican jättihitit taipuvat yhteen ja samaan biisiin? Tässäpä pirteä mashup päivää piristämään

Taas olisi esillä mashup-taidetta. Kitaraopetusta tarjoava The Art of Guitar -Youtube-kanava julkaisi muutama päivä sitten suhteellisen villin havaintoesitysen siitä, miten Metallican Enter Sandman ja Van Halenin Panama taipuvat samaan pakettiin. Siispä olkaa hyvä, arvon yleisö: tässä Enter Panaman! Taas riittää James Hetfieldillä ja kumppaneilla ihmettelemistä siellä jossain päämajassaan.

The Doorsin ja Iron Maidenin hitit samassa paketissa – voiko tällainen hirviö toimia? (Kyllä voi!)

Jahas, laitetaapa vähän mashup-viihdettä kiirastorstain ratoksi. Mashup-taiteilija
Bill McClintock jatkaa väsymättä seikkailujaan merkillisten kappaleyhdistelmien parissa, ja nyt saadaan kuulla, että niinkin erilaiset yhtyeet kuin Iron Maiden ja The Doors sopivat ihan passelisti samaan biisiin. McClintock yhdistelee ennakkoluulottomasti Maidenin Two Minutes to Midnightia sekä The Doorsin LA Womania ja Riders of the Stormia – eikä lopputulos kuulosta lainkaan hullummalta. Tarkasta alempaa.

No huh! Poliisiopisto-elokuvista tuttu moottoriturpa Michael Winslow hallitsee myös Led Zeppelinin tuotannon

Tässäpä tanakka esitys päivän piristykseksi! Michael Winslow on 1980-luvulla varttuneelle sukupolvelle ikuisesti se miljoona ääniefektiä pelkällä suullaan pärisyttävä beatbox-koomikko, mutta onpa kaveri myös varsin kova laulaja – tai kova Robert Plant -imitaattori, miten sen nyt ottaa. Winslow vieraili Norjan televisiossa esittämässä akustisen kitaran tuella hieman Led Zeppeliniä, ja tässä spektaakkelissa on kyllä moni asia kohdillaan. Katso alempaa.