Osio: Kevennystä

Suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa – sen kunniaksi kaivamme esiin asiaa havainnollistavan klassikon vuodelta 2014

On lottovoitto syntyä Suomeen! Näin on taas kerran todistettu, kun Suomi nousi tänä vuonna ensi kertaa YK:n World Happiness Report -vertailun kärkeen (mistä ruotsalaiset ovat ilmeisesti vähän ottaneet nokkiinsa). Kyllä täällä kelpaa pakkasessa kärvistellä, kun etelämpänä Euroopassa alkavat kukat jo puistoissa kukkia. Hyvä me!

Mitä tapahtuu, kun tekijämies tarttuu lelukitaraan ja ottaa esityslistalleen Iron Maidenin, Slayerin ja Van Halenin klassikoita?

Hello Kitty -tuotteet ne vain antavat antamistaan. Tuoreessa muistissa on vielä video, jolla Dave Lombardo tykitteli menemään Hello Kitty -rumpusetillä, ja nyt Loudwiren videoryhmä on valjastanut John 5:n näyttämään, miltä vaaleanpunainen lelukitara kuulostaa tositoimissa. Hyvä!

Nyt koetellaan mielenterveyttä: Disturbed + Stevie Wonder + wrestling-tähti Macho Man Randy Savage = ???

Mashup-osaston veteraanitaiteilija Dj Cummerbund iskee jälleen. Vaikka minkälaisia neronleimauksia tehtailleen meemikoneen työt paisuvat jo suorastaan hirviömäisiin mittoihin, vai mitä sanotte tästä: samaan kappaleeseen on ängetty niin Disturbedin Genesis-cover, Stevie Wonderin I Wish, Styxin Mr. Roboto, Will Smithin Wild Wild West kuin ”Macho Man” Randy Savagen biisi Hit the Floorkin. Melkoista meininkiä!

Seuraavaksi tutkimme, miten rakennetaan upouusi Tool-kappale käyttämällä pohjana pelkkää Smoke on the Wateria

Tool on ilmeisesti studiossa valmistelemassa uutta albumia. Tai näinhän sitä on uutisoitu pitkin 2000-lukua milloin minkäkin tiedonmurusten pohjalta, mutta kitaristi Adam Jonesin Instagram-viestien perusteella yhtye on nyt ihan oikeasti työn touhussa. Soundin verkkotuottaja tosin suhtautuu ihan kaikkiin Tool-aiheisiin uutisiin ”uskon kun näen” -periaatteella, eikä pari käppäistä Instagram-viestiä vielä riitä tämän kriteerin täyttymiseen. Katsellaan siis, miten homma etenee.