Osio: Kevennystä

Internetin syövereissä vaaniva dildorummuttaja on palannut – tällä kertaa kohteena on AC/DC

Muistatko sen tyypin, joka julkaisi pyytämättä ja yllättäen rumpuvideon, jolla Enter Sandman paukutetaan läpi kahta dildoa kapuloina käyttäen? No, se tyyppi on nyt palannut, ja tällä kertaa tykitellään AC/DC:n Back in Blackiä. Kappaleen nimen huomioon ottaen on varustuksessakin täytynyt tehdä muutoksia: virveliä tömistellään tällä kertaa upouudella mustalla vehkeellä. On se kaunista.

Metallivagin– ei kun Metallisydän – viittomakielen taitajat riemastuivat Jarkko Aholan levyn kansikuvasta

Sitten hieman huumoria. Jarkko Ahola julkaisi juuri uuden Metallisydän-albuminsa, jolta löytyy miehen versioita erinäisistä maineikkaista rockhiteistä. Mukana on Aholan tulkinnat niin Holy Diverista, Still Loving Yousta kuin Simon & Garfunkelin Scarborough Fair -klassikkona parhaiten tunnetusta kansansävelmästä, jonka Pave Maijanen aikaisemmin levytti nimellä Lilja, ruusu, kirsikkapuu. On muuten hieno se Maijasen versio, tarkastakaa jos ei ole ennestään tuttu.

Greta Thunberg innostui puheensa death metal -muokkauksesta – ”Tästä lähtien teen pelkkää death metalia!”

Raportoimme muutama päivä sitten videosta, jossa Greta Thunbergin kuuluisa puhe New Yorkin ilmastokokouksessa oli muovattu ehtaan death metal -muotoon. Nyt John Mollusk -nimisen Youtube-käyttäjän viraalihitiksi muodostunut pätkä on tavoittanut myös Thunbergin, joka on ilmeisen vakuuttunut näkemästään ja kuulemastaan.

Valmistaudu huomiseen ilmastolakkoon kuuntelemalla Greta Thunbergin jo ikoniseksi muodostunut puhe death metal -versiona

Kansainvälinen ilmastoviikko huipentuu Suomessa perjantaina 27.9. järjestettävään ilmastolakkoon. Greenpeace kertoo tapahtuman Facebook-sivuilla, että Helsingissä järjestettävän lakkotapahtuman esiintyjälistalta löytyvät muun muassa Paleface, Anssi Kela, Jeremie sekä New Ro. Helsingin lisäksi lakko järjestetään monilla muillakin eri paikkakunnilla, kuten Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä.