Osio: Kuvaa

Päivän hämmennys – mitä ihmettä Remu Aaltonen tekee lontoolaisen taidepop-yhtyeen musiikkivideolla?

Onko kokoonpano nimeltä Camila Fuchs tuttu? Kysymyksessä on meksikolaisen Camila de Laborden ja saksalaisen Daniel Hermann-Collinin projekti, joka pitää majaansa Lontoossa. Kaksikko aikoo julkaista uuden albumin marraskuun alussa, ja nyt orkesteri lyö pöytään One on One -kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Siinäpä onkin mukana suomalaisittain huomionarvoisia nimiä, nimittäin Remu Aaltonen ja Kati Outinen! Katso yläpuolelta.

Paholaisia, syntisiä juhlia ja raakaa rakkautta – Ghostin uutuusvideo on jälleen sitä itseään

Kuinka monelle tulee yllätyksenä, että Ghostin uudessa videossa riittää seksikkäitä tanssinumeroita, arveluttavia orgioita ja verisadetta? Tuskin kovin montaa kättä nousee ylös. Orkesteri teki viimein videon hittisingleensä Dance Macabre, ja yhtenä ilahduttavana yksityiskohtana mainittakoon, että videon alku on melko suora kunnianosoitus Rocky Horror Picture Show’lle. Kaiken kaikkiaan video näyttää kertovan, miten Ghost-hahmojen Sister Imperatorin ja Papa Nihilin rakkaustarina alkoi.

Tapahtuipa Turussa vuonna 2000 – Flaming Sideburns löysi ilahduttavan keikkatallenteen menneisyydestä

Kiitoksia vain sille, joka tämänkin kulttuurityön on tehnyt. TabOD66-niminen Youtube-käyttäjä on ladannut tililleen nipun kotimaisia keikkoja, mukana on muun muassa The Flaming Sideburnsin esiintyminen Turun S-Osiksella vuonna 2000 ja Notkean Rotan keikka Tampereen YO-talolla vuonna 2005. Ensin mainittu yhtye nosti nyt oman tallenteensa esille omalla Facebook-tilillään ikään kuin todisteeksi siitä, millaisesta rymyryhmästä paluuta tekevän orkesterin tapauksessa on kysymys. Katso keikka yläpuolelta!