Osio: Kuvaa

Katatonian laulaja Amorphis-kitaristin vieraana – Esa Holopaisen soololevyltä jälleen musiikkivideo

Onko Esa Holopaisen Silver Lake -sooloalbumi jo tarkastettu? Jos ei ole, niin kannattaa suunnata pikaisesti vaikkapa suoratoistopalvelujen äärelle, sillä sehän on vallan maanmainio tuotos. Kukaan ei oikein tiennyt ennalta, millaista musiikkia Amorphis-kepittäjä pääbändinsä ulkopuolella tekee, ja varsin vapautuneesti hengittävää, komeita kitaramelodioita sisältävää tunnelmarockiahan sieltä tuli. Kuuntele vaikka itse alempaa!

Koneiden sydämet lyövät ja ihmiset puhuvat outoja – Pihka Is My Name kritisoi ”absurdia talouskasvuajattelua”

Lasse Turusen ja Henna Helasvuon muodostama Pihka Is My Name esittelee uutta tuotantoa. Elektrosoundeihin luottava kaksikko teki uusimmasta singlestään aiempaa perinteisemmän popbiisin, ja nyt tämä Heartbeat of Machines on saanut kumppanikseen myös musiikkivideon. Katso Soundin sivuilla ensi-iltansa saava video ylempää.

Ensinäyttö: Kiivastahtista vaatteiden ja instrumenttien vaihtoa Katujen Äänten uudella videolla

Vantaalainen punk-yhtye Katujen Äänet valmistautuu vihdoin julkaisemaan seuraajan vuoden 2015 mainiolle Sulle, joka yksin aina oot -debyytilleen. Lauri Elorannan tuottama Kaiken jälkeen -albumi ilmestyy loppuvuodesta, ja nyt on vuorossa ensimmäisen maistiaisen esittely. Huomenna perjantaina 18.6. ilmestyvä Matkalla taas on jo nyt ensisoitossa Soundissa. Tsekkaa kappale videoineen yläpuolelta. Videon on kuvannut ja leikannut Tuomas Närvä.