Osio: Kuvaa

Machine Head on mielenkiintoisessa tilanteessa – uusi(kin) video herättää vihaa nettikommenteissa, kun bändi painelee omia polkujaan

Machine Head on yksi viimeisimmistä yhtyeistä, jotka ovat joutuneet hankalaan tilanteeseen liberaalien näkökantojensa vuoksi. Laulaja Robb Flynn on kritisoinut värikkäin sanankääntein sekä Trumpin hallintoa että presidentin valtaan nostanutta kansanosaa, ja tästä hyvästä hän on nykyään merkitty mies konservatiivisempia ja oikeistolaisempia arvoja kannattavien keskuudessa.

Animaatiolla fasisteja vastaan – U2 ottaa kantaa uudella musiikkivideollaan

U2 on julkaissut uuden musiikkivideon Get Out Of Your Own Way -kappaleeseen, joka löytyy yhtyeen joulukuussa julkaistulta Songs Of Experience -pitkäsoitolta. Broken Fingaz Crew’n toteuttama video on kuvattu täysin analogisena stop motion -animaatiotekniikalla ja se ottaa kantaa tämänhetkiseen poliittiseen ilmapiiriin.

Muse-jäsenistön Beatles-coveryhtyeen keikka eteni varsin sujuvasti, kunnes itse Paul McCartney asteli lavalle – siitähän pippalot vasta sitten alkoivatkin

Silloin kun Muse ei täytä stadioneita ja areenoita maailman turuilla ja toreilla, Matt Bellamy ja Dominick Howard muodostavat yhdessä muutaman muun tunnetun (ja vaihtuvan?) muusikon kanssa The Beatles -teemalla operoivan Dr. Pepper’s Jaded Hearts Club Band -yhtyeen. Harvakseltaan keikkaileva poppoo pääsi eilen illalla pitkästä aikaa tositoimiin The Last Shadow Puppetsin Miles Kanella vahvistettuna muotisuunnittelija Stella McCartneyn uuden malliston lanseeraustilaisuudessa.

Kitaristi! Haluatko vinguttaa instrumenttiasi kuten Steve Vai? Maestro paljastaa tekniikkansa salat videolla

Vanhojen aikojen kitarasankari Steve Vai saapuu maaliskuussa Suomeen kertomaan kitaransoiton salaisuuksista. Jos aihe kiinnostaa ja haluat ottaa Vai-asioissa varaslähdön, tarkastapa tämä Guitar Worldin tuottama video. Siinä Vai kertoo erinäisiä asioita oikeaoppisesta soittotekniikasta, kuten että soittoharjoituksissa kannattaa ottaa peili avuksi: vingutusvirtuoosin mukaan on suureksi avuksi tarkkailla omin silmin, missä asennossa sormet soittimen kaulalla seikkailevat.