Osio: Kuvaa

Palaamme hetkeksi Rockfestin tunnelmiin: tällaista menoa nähtiin Blind Channelin keikalla

Oululainen Blind Channel käytti viime kesän Rockfest-keikkansa hyödykseen ja kuvasi tapahtumassa vetreän keikkavideon. Over My Dead Body -tykitykseen tehty kuvaelma näki päivänvalon tänä aamuna, ja tuosta yläpuoleltahan sen kätevästi näkee. Katso siis siitä, millaisissa tunnelmissa bändi konsertoi kesäkuussa Hyvinkäällä.

Missä kunnossa metallikuningatar Doro on nykyään? Laulaja julkaisi faneilleen omistetun videon

Saksan ylpeys Doro Pesch on liikkeellä vaihteeksi äidinkielellään. Uutta maailmankiertuetta kohti etenevä heavyveteraani julkaisi videon ikuista ystävyyttä julistavaan Freunde Für´s Leben -kappaleeseen, katso tämä esitys alempaa. Biisi on irroitettu Doron viimeisimmältä studioalbumilta Forever Warriors – Forever United.

Ensinäyttö: Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää laulun miehestä, joka ei katunut mitään

Nyt mennään tiukasti Hunter S. Thompsonin jalanjäljissä. Kun Thompsonin viimeisiin toiveisiin kuului, että hänen tuhkansa tulee ampua tykillä pitkin pitäjää, niin Rane Rautiainen & Paha Kaksonen esittää samansuuntaisen kappaleen miehestä, joka ei katunut mitään. Tämän kaverin tuhkat tosin liidätetään biisissä avaruuteen saakka. Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo alempaa.

”Kukaan meistä ei selviä täältä ehjin nahoin” – Bruce Springsteen kohtalokkaana uudella videolla

Bruce Springsteenin uusi trailerivideo osoittautuu perustraileria kiinnostavammaksi tapaukseksi. Siitähän ei ole kuin muutama viikko, kun masennuksesta kärsinyt laulaja David Berman poistui omaehtoisesti tästä maailmasta. Myös Springsteen on kertonut julkisesti kamppailustaan masennusta vastaan, ja miehen puheesta on helppo aistia sellaista vilpittömyyttä, että myös Bruce on joutunut painimaan hyvin synkeiden ajatusten kanssa.