Osio: Kuvaa

Kuukauden kuvaajavieras: Saara Planting

Palsa esittää -palstan joulukuun 2019 Kuukauden kuvaajavieras on Saara Planting. Hänen kuviinsa on voinut törmätä usein Soundinkin nettisivuilla. Kysyimme Saaralta muutaman avainkysymyksen keikkakuvaamiseen liittyen. Muut Kuukauden kuvaajavieraat löydät täältä.
Haastattelussa Kuukauden kuvaajavieras Saara Planting
Milloin ja miksi innostuit valokuvauksesta?
– Kuvasin kaikenmoisia maisemia, eläimiä ja pojan futismatseja aikanaan tosi paljon ja huomasin, että miten enemmän kuvauskohteet liikkuu, sitä mukavampaa mun oli kuvata. Keikoilla paljon käyneenä…

Huhhuh, sanoo psykologi, kun Mira Luoti ja Jouni Hynynen menevät pariterapiaan – katso Maanalaisen armeijan uusi video

Tällö kertaa eivät särökitarat möyryä tai rummut jytise. Kun Kotiteollisuus vetää hetken henkeä, on Jouni Hynynen kiireinen Maanalaisen armeijan parissa. Hynynen, Mira Luoti ja kumppanit julkaisevat 1-esikoislevynsä 31. tammikuuta, ja nyt albumia promotoidaan uudella musiikkivideolla. Katso Miekkataksi-biisiin tehty videoteos yläpuolelta – aikamoista tarinaa!

Mitä tapahtuu Megadeth-kiertueen kulisseissa? Pari päivää Suomen-keikan jälkeen kuvattu video näyttää

Megadeth kulkee paraikaa tien päällä Five Finger Death Punchin kanssa. Wanhan ja uuden ajan metallijättien yhteisrundi alkoi 20. tammikuuta Helsingistä ja jatkui Ruotsin ja Norjan kautta Tanskaan, missä kitaristi Kiko Loureiro näemmä päätti, että ennen keikkaa voisi ajankuluksi vaikka kuvata vähän videota.

Pimeä tie, mukavaa matkaa – nykyhetken puhutuin poptähti Billie Eilish ohjasi uuden, synkeän videonsa itse

Yhdysvaltalainen Billie Eilish nk. putsasi pöydän viimevuotisella When We All Fall Asleep, Where Do We Go -debyyttilevyllään. Menestysalbumi on poikinut tähän mennessä kuusi Billboard-listalla menestynyttä singleä, joista Bad Guy muodostui yhdeksi viime vuoden suurimmista hiteistä. Ei ole liioiteltua sanoa, että kun vuoden 2019 pop-ilmiöitä muistellaan vuosien kuluttua, monille tulee ensimmäiseksi mieleen tämä nimenomainen biisi.