Osio: Kuvaa

Ensinäyttö: Vuoden tulokasbändi Luukas Oja sotkee videolla pahanpäiväisesti Kaapelitehtaan ja itsensä

Ja vielä olisi yksi ensinäyttö tälle perjantaille, ja se onkin asiallinen tapaus. Soundin Master of Pulpets -nimityksen korjannut Luukas Oja esittelee verkkosivujemme välityksellä maailmalle Vielä tänään -biisiinsä tehdyn musiikkivideon. Helsingin Kaapelitehtaalla kuvatussa tuotoksessa kermakakut lentävät ja meno on ylipäätään kuin moukarihäkissä. Kappale julkaistiin alun perin yhtyeen debyyttilevyllä Väritetty todellisuus.

Ensinäyttö: Suistamon Sähkön uusi single sai innoituksensa rakkaista Commodore 64 -muistoista

Vielä olisi tarjolla toinenkin kotimaisen musiikkivideon ensi-ilta tälle päivälle. Etnotekno-yhtyeeksi lokeroituva Suistamon Sähkö esittelee maailmalle Up’n Down-biisiin tehdyn videon, jolla seikkaillaan tiivisti videopeliympyröissä. Kim Saarisen ohjaaman ja animoiman videon loppupuolella päästään jopa kamppailemaan jättirobotteja vastaan vähän Beastie Boysin Intergalacticin hengessä. Katso spektaakkeli yläpuolelta. Kappale on muuten saanut alkunsa klassisen Commodore 64 -pelin innoittamana, mikä ilahduttaa 1980-luvun kasvattia suuresti.

Ensinäyttö: Kettuja, poroja ja tuulivoimaa – artisti nimeltä M esittelee uuden, mainion videon

Minja Koski, eli muusikkopiireissä ihan vain M, julkaisi Punainen ovi -kolmosalbuminsa lokakuun alkumetreillä. Nyt levyn viehkeään En koskaan -biisiin on kuvattu myös musiikkivideo, ja Soundi saa ilon tuoda tämä esitys ensi-iltaan. Katso artistin itsensä kuvaama, ohjaama ja leikkaama video yläpuolelta.

Aloita päiväsi In Flamesilla – ruotsin metallijätti muistuttelee keikkailemisen ihanuudesta

Se olisi sitten taas perjantai, hyvä yleisö. In Flames polkaisee viikonlopun käyntiin uudella musiikkivideolla, jonka keikkakuvasto saanee monet elävän musiikin ystävät huokailemaan raskaasti. Milloinkohan päästäisiin taas sellaiseen tilanteeseen, että tuollaiset yleisömassat olisivat arkipäivää? Saapa nähdä, millaisia uutisia se Suomen tämänpäiväinen koronatiedotustilaisuus oikein tarjoaa noin keikkojen kannalta.