Osio: Kuvaa

Raskasta joulua kaikille! Joulukiertueen väki äänitti uusiksi 1980-luvun maineikkaan hyväntekeväisyysbiisin

Muistatko Stars-kappaleen vuodelta 1986? Tämä single julkaistiin osana Hear N’ Aid -ryhmittymän albumia, ja siinä olikin asialla nimekäs porukka. Ronnie James Dion, Jimmy Bainin ja Vivian Campbellin masinoimaan projektiin osallistuivat muun muassa Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Mötley Crüe, Twisted Sister, Queensrÿche, Blue Öyster Cult, Iron Maiden, Quiet Riot ja ties kuinka monet muut bändit, jotka halusivat näyttää, että metallipuoleltakin löytyy haluja hyväntekeväisyyteen. Singlellä ja levyllä haluttiin kerätä varoja taisteluun nälänhätää vastaan.

Kunniaa Freddie Mercurylle! Laulajamestari sävelsi pitkän listan ikivihreitä klassikoita – muun muassa nämä

Tänään on surun päivä: Freddie Mercuryn kuolemasta on kulunut tasan 30 vuotta. Queenin armoitettu laulaja ja useammassakin yhteydessä kaikkien aikojen ikonisimmaksi rockyhtyeen keulakuvaksi nostettu muusikko menehtyi 24.11.1991 aidsin aiheuttamiin komplikaatioihin. Hän oli 45-vuotias. Huomionarvoista kyllä Freddien hautapaikkaa ei tiedä kuin yksi henkilö: Mercuryn pitkäaikainen ystävä Mary Austin, jonka tehtäväksi uskottiin Freddien uurnan hautaaminen tuntemattomaan paikkaan. Freddien viimeinen leposija sijaitsee ilmeisesti jossain päin Länsi-Lontoota. Austin aikoo viedä…

Varoitus Rockfest-yleisölle: Megadeth treenaa kiertueitaan varten brasilialaista jujutsua

Kitaristi Kiko Loureiro jatkaa Megadethin kiertuemeininkejä esittelevää videosarjaansa. Metallijätti soitti edellisen kiertueensa viimeisen keikan 28. syyskuuta Yhdysvaltain Minneapolisissa, ja nyt Loureiro on koostanut konsertin tunnelmia seitsemän minuutin videokoosteeksi. Katso alempaa.