Osio: Kuvaa

Ensinäyttö: Kuu nousee tänäkin yönä, laulaa Stinako – Stina Koistisen uusi video on kuin elävä maalaus

Stinako alias Stina Koistinen juhlii tänään Ikuisuus-sooloalbuminsa julkaisia. Artisti nähdään levynjulkaisukeikalla Helsingin Sture Cafe Clubissa, ja konserttipäivä polkaistaan käyntiin komeasti uudella musiikkivideolla. Katso Kuu nousee tänäkin yönä -singleen tehty video yläpuolelta.

Ensinäyttö: Harmaa Getto karuuden ytimessä – Joose Keskitalo ja kumppanit eivät katsojaa säästele

Harmaa Getto tulee taas. Joose Keskitalon, Lauri Ainalan ja Juho Liukkosen merkillinen hiphop-kokoonpano julkaisee 29. marraskuuta toisen albuminsa, ja sitä onkin kypsytelty hyvän aikaa, kun edellinen levy ilmestyi kymmenen vuotta sitten. Tässä ajassa orkesterin ulosanti on lipunut entistä lähemmäs triphopia, mutta tuttuun tapaan kolmikko kulkee marraskuisen törkyisissä maisemissa.

Mikäs se siellä Jyväskylässä yhä töröttää keskisormena uusien toimistorakennusten keskellä?

Nyt kannattaa varata jostain 42 minuuttia vapaa-aikaa dokumenttielokuvan katselutuokiota varten. Youtubeen ilmaantui Taistelu Lutakosta -dokkari, joka kertoo Jyväskylän maineikkaan rockluolan tarinan. Kuten vastaavilla kulttuurikeskuksilla on tapana, Lutakonkaan taival ei ole sujunut ilman hankaluuksia, mutta edelleen Lutakonaukiolla musiikki raikaa ja yleisö juhlii.