Osio: Elävä musiikki

Pidätkö yhtyeestä nimeltä Tiisu? Varoitettakoon, että tänä vuonna on tasan yksi mahdollisuus nähdä bändi keikalla

Mikäli Tiisu-orkesterin tekemiset ovat mieleesi, nyt kannattaa olla tarkkana. Bändi nimittäin tiedottaa olevansa murrosvaiheessa: ”Tästä touhusta tuntui tulevan väärällä tavalla liian vakavaa”, kertoo laulaja Henrik Illikainen, ja näin ollen orkesteri on vetäytynyt hetkeksi tauolle. Kauanko tauko kestää ja mitä sen jälkeen tapahtuu, siinäpä kysymys.

Karmarock keksi tänä vuonna vähän erikoisemman tavan julkistaa ohjelmistonsa – artistikiinnitykset ovat nyt julki

Karmarock ei tiedottanutkaan tänä vuonna ohjelmistostaan perinteisin keinoin. Jos rockfestivaalien tarjonta ilmoitetaan normaalisti kansakunnalle somepäivityksillä ja tiedotteilla, Harjavallan festivaali-instituutio kertoi paljastavansa ohjelmistonsa ”tuntemattoman kohteen lukittavassa ilmoitustaulukaapissa”. Yleisöä kannustettiin bongaamaan ilmoitusta ja sille, joka ensimmäisenä lähettäisi kuvan artistiluettelosta Facebookiin, luvattiin ilmaiset liput tapahtumaan.

Aerosmith-kitaristin soolokeikalta ei nimimiehiä juuri uupunut – näin legendan soitto kulki Guns N’ Roses- ja Extreme-miehistöllä vahvistettuna

Aerosmith-kitaristi Joe Perry heitti 18.–20. kuluvaa kuuta kolme soolokonserttia tuoreimman Sweetzerland Manifesto -albuminsa julkaisun tiimoilta pitkin Yhdysvaltain itärannikkoa. Viimeisellä etapilla New Jerseyn Borgata Music Box -salissa mies sai seurakseen melkoisen joukon nimimiehiä, kun Aerosmith-kollega Brad Whitford, Extreme-solisti Gary Cherone ja Guns N’ Rosesista tuttu kosketinsoittaja Dizzy Reed löivät hynttyynsä yhteen.