Huomio, Hurriganesin ystävät! Alkuvuodesta on tiedossa huomionarvoisia keikkoja tuttujen kepittäjien kera

30.11.2023 10:52

Kaipaatko lisää Hurriganesia elämääsi? Ensi vuonna on tällaista puutostilaa mahdollista paikata kolmella kovalla keikalla, kun Hurriganesin säveltaiteeseen erikoistunut Black Devils soittaa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Orkesterin mukana kulkee kaksi alkuperäisessä Hurriganesissa vaikuttanutta kitaristia, nimittäin Ile Kallio ja Janne Louhivuori. Tämä ilahduttanee fanikuntaa varmasti!

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori esiintyy karkauspäivänä 29.2. Helsingin Tavastialla, 1.3. Tampereen G Livelabissa ja 2.3. Turun Teatrossa. Tarkoitus on esittää Hurriganesin suurimmat hitit ja livesuosikit sekä pari yllätystä kaupan päälle. Konserteissa juhlistetaan myös 23. helmikuuta ilmestyvää Get Ready -studioalbumia. Keikkojen liput tulevat myyntiin 1. joulukuuta kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori ovat mukana”, Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola kertoo tiedotteessa. ”Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”

Black Devilsin kokoonpanoon kuuluvat Kakkolan lisäksi Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Alapuolelta löytyy vähän osviittaa siitä, mitä on alkuvuodesta luvassa:

Lisää luettavaa