Joku humoristi ampui tarkan laukauksen, ja nyt Johnny Cash lorottaa synnyinsijansa päälle

Huumorin kukka kukkii Yhdysvaltain Arkansasissa. Pieni Kingslandin kylä (347 asukasta) tunnetaan parhaiten Johnny Cashin synnyinpaikkana, ja kylän suurta poikaa on kunnioitettu paikalliseen vesitorniin maalatulla muraalilla. Kuinka ollakaan, eräs sankari näki tilanteessa tilaisuuden, jota ei voinut jättää käyttämättä.

Fox-yhtiön alaisuudessa toimiva KLRT-TV-kanava kertoo uutislähetyksessään, että joku keksi ampua yhden tarkkaan tähdätyn laukauksen Johnny Cash -maalauksen haaroväliin – mistä seurasi tietysi se, että Cash alkoi kuseskella alla olevien niskaan. Siis noin niin kuin kuvainnollisesti sanottuna. Yläpuolella olevasta kuvakaappauksesta hahmottaa tilanteen paremmin.

Korjaustyöt on aloitettu, ja tempauksesta koituu noin 5000 dollarin (n. 4733 euroa) lasku. Tapauksen vuoksi on pidätetty 38-vuotias mies, jota epäillään tärkeän yleishyödyllisen palvelun sabotoinnista. Kaveria ei kenties enää naurata, sillä pahimmillaan tällaisesta voi rapsahtaa 16 vuoden vankilatuomio. Paikallisten viranomaisten mukaan pidätyksiä saattaa tulla lisää.