Supersankarielokuvien ohjaajasuuruus James Gunn julistautuu Hanoi Rocksin faniksi – tällä viikolla soi HBO:lla suomalainen rock

James Gunn on tällä hetkellä yksi nimekkäimpiä supersankariproduktioiden ohjaajia. Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvilla tähteyteen noussut ohjaaja on työskennellyt viime vuosina myös DC:n hahmojen parissa, ja miehen tulkinta Suicide Squadista poiki viime vuonna Marvelin kilpailijayhtiölle kelpo hitin ja arvostelumenestyksen. Nyt Gunn työstää Suicide Squadista tutun Peacemaker-hahmon ympärille rakennettua tv-sarjaa, ja tämä projekti on tarjonnut 1980-luvun tukkarockia arvostavalle ohjaajalle mahdollisuuden nostaa esille lempibändejään.

Peacemakerissa kuullaan runsain mitoin kaikenlaisia vanhan ajan glam-yhtyeitä, ja nyt Gunn ilmoitti Twitterissä, että tämän viikon jaksossa nostetaan parrasvaloihin Suomen oma Hanoi Rocks. ”Yksi kaikkien aikojen suosikkiyhtyeistäni”, Gunn kirjoittaa ykskantaan. Katso herran alkuperäiset viestit alempaa.

Ilmeisesti tulevassa jaksossa kuullaan Hanoilta kappaleet Fallen Star ja 11th Street Kids. Nämä biisit löytyvät ainakin viralliselta Peacemakerin Spotify-listalta, jota voi kuunnella täällä. Saattaapi tulla melkoinen kasariähky tuota kuunnellessa!