Aerosmithin jäähyväiskiertue pahoissa vaikeuksissa – koko rundi siirtyy hamaan tulevaisuuteen

30.9.2023 13:05

Tämän vuoden piti olla Aerosmithille tunteikasta jäähyväisten aikaa, kun eläköityvän yhtyeen oli määrä kiertää pitkin Yhdysvaltoja hyvästejä jättämässä. Nyt kuitenkin kuuluu sellaista tietoa, että suunnitelmat ovat menneet uusiksi rankemman kautta, kun koko kiertue siirtyy ensi vuoden puolelle. Syyksi ilmoitetaan Steven Tylerin ääniongelmat.

Bändi tiedotti jo aiemmin tässä kuussa siirtävänsä muutamia keikkoja myöhempään ajankohtaan, kun kesken keikan äänensä kadottanut Tyler oli saanut lääkäriltä tiukat ohjeet, ettei mikin ääreen ole hetkeksi asiaa. Nyt sitten Aerosmithin sosiaalisen median kanavissa kerrotaan, että koko kiertue joudutaan aikatauluttamaan uusiksi, koska Tylerin kurimus on osoittautunut luultua pahemmaksi.

”Valitettavasti Stevenin ääniongelmat ovat vakavampia kuin alun perin luulimme. Hänen lääkärinsä on vahvistanut, että aiemmin tiedossa olleiden vaurioiden lisäksi hän on murtanut kurkunpäänsä, ja tämä vaatii jatkuvaa hoitoa”, yhtye kirjoittaa.

Hurjan kuuloinen tilanne, murtunut kurkunpää lienee aika tuskallinen vamma. Toivottavasti pian alkaa helpottaa ja maineikas yhtye pystyy tarjoamaan katsomoille arvolleen sopivan viimeisen kiertueen. Lue yhtyeen tiedote alempaa:

Lisää luettavaa