Artisti: Aerosmith

Turvamiehet estävät videolla Joey Kramerin pääsyn bänditreeneihin – Aerosmith-riidasta tuli melkoinen sirkus

Aerosmith on tottunut vetämään asioita överiksi, ja viimeisin draama näyttää noudattavan tätä tuttua kaavaa. Eilen uutisoitiin ympäri maailmaa, että yhtyeessä sen perustamisesta asti soittanut rumpali Joey Kramer on suljettu pois orkesterin keikkakokoonpanosta, ja että Kramer on haastanut muun bändin oikeuteen asemansa palauttamiseksi. Sotku on saanut vuorokauden sisällä yhä vain uusia kierroksia, ja ennusmerkit näyttävät siltä, että tätä kuviota selvitellään vielä pitkän aikaa.

Aerosmithissä kuohuu: rumpali haastoi yhtyeen oikeuteen, muu bändi ei huoli häntä keikoille

Nyt kantautuu Atlantin takaa ikäviä uutisia Aerosmith-rintamalta. Viihdesivusto TMZ uutisoi, että yhtyeen perustajajäsen (ja itse asiassa se tyyppi, joka taisi keksiä koko yhtyeen nimen) Joey Kramer on joutunut napit vastakkain bändin muiden jäsenten kanssa. Orkesterin muut muusikot näyttävät sulkeneen Kramerin kokoonpanon ulkopuolelle, ja rumpali on haastanut kollegansa oikeuteen päästäkseen tuomarin päätöksellä takaisin palvelukseen.

Päivän tykittelyannos: Youtube-veijari esittää Aerosmithin hitin yhtaikaa kitaralla ja koskettimilla

Tällaistakin voi saada aikaiseksi, jos on sukkelat kädet, soittotaitoa ja sopivasti vapaa-aikaa. Gabriel Guardian, joka on aiemmin esittänyt vastaavanlaisilla videoilla esimerkiksi Iron Maidenia ja Beatlesia, on tarttunut tällä kertaa Aerosmithin ikivihreään Dream On -slovariin. Kuvio on Guardianin aiemmilta videoilta tuttu: mies kahlaa kappaleen läpi samanaikaisesti kitara- ja kosketinosuudet omin käsin hoitaen. Rummut sentään tulevat nauhalta.

Dream On – miltä kuulostaa Aerosmithin superhitti progemetallimestarien käsittelyssä?

Mikäli et ole saanut vielä tarpeeksesi radioasemilla tiuhaan soivasta Dream On -slovarista, nyt kappale olisi tarjolla komeana coverinakin. Esittäjänä on Sons of Apollo, jossa ovat mukana Dream Theaterista omille teilleen lähteneet Mike Portnoy ja Derek Sherinian sekä lisäksi Billy Sheehan, Jeff Scott Soto ja Ron ”Bumblefoot” Thal. Kaupan päälle mukana on vielä kokonainen sinfoniaorkesteri.