Artisti: Aerosmith

Kovaa ryhmää lavalla: Steven Tyler ja ZZ Topin Billy Gibbons tarjoavat syntistä menoa

Tämmöistä se oli silloin ennen vanhaan kauan sitten, kun vielä voitiin järjestää perinteisiä konsertteja. Viime vuoden helmikuussa järjestettiin Peter Greenin ja Fleetwood Macin kunniaksi juhlakonsertti, jonka aikana lavalla nähtiin yksi jos toinenkin kovanaama. Mukana olivat muun muassa Noel Gallagher, David Gilmour, Kirk Hammett, John Mayall, Pete Townshend, Billy Gibbons ja Steven Tyler, ja näistä kaksi viimeistä nähdään nyt livevideolla tositoimissa.

Aerosmithin jäsenten väliset riidat osoittavat laantumisen merkkejä – Joey Kramer sai tiettävästi iloisia uutisia

Hard rock -jättiläinen Aerosmith näyttää saaneen rivinsä jälleen järjestykseen. Alkuvuodesta kantautui tietoja, että rumpali Joey Kramer olisi joutunut hyllylle erinäisten soittovaikeuksien vuoksi, ja viihdesivusto TMZ:n mukaan Kramer vaati jopa oikeusteitse pääsyä takaisin yhtyeen keikkajäsenistöön. Myöhemmin sitten nähtiin esimerkiksi videota, jolla järjestysmiehet käännyttivät rumpalin pois treenikämpän ovelta Grammy-esiintymisen alla.

Turvamiehet estävät videolla Joey Kramerin pääsyn bänditreeneihin – Aerosmith-riidasta tuli melkoinen sirkus

Aerosmith on tottunut vetämään asioita överiksi, ja viimeisin draama näyttää noudattavan tätä tuttua kaavaa. Eilen uutisoitiin ympäri maailmaa, että yhtyeessä sen perustamisesta asti soittanut rumpali Joey Kramer on suljettu pois orkesterin keikkakokoonpanosta, ja että Kramer on haastanut muun bändin oikeuteen asemansa palauttamiseksi. Sotku on saanut vuorokauden sisällä yhä vain uusia kierroksia, ja ennusmerkit näyttävät siltä, että tätä kuviota selvitellään vielä pitkän aikaa.