”Ajoin kerran kierroksen Kimi Räikköstä nopeammin” – Bruce Dickinsonilla on huikeita Suomi-muistoja

Bruce Dickinsonin spoken word -kiertue An Evening With Bruce Dickinson saavutti Helsingin Kulttuuritalon torstaina 19. tammikuuta. Käväisimme tapahtuman tunnelmissa jo pari päivää sitten.

Mitä muuta iltaman aikana selvisi?

– Ajoin kerran helsinkiläisellä karting-radalla Kimi Räikköstä ja paria muuta herraa vastaan. Hämmentävää kyllä, mutta olin itse asiassa aika-ajoissa nopein, ja lähdin kisaan paalupaikalta. Siinä ei tietenkään käynyt yhtä hyvin, sillä Kimi toki ”tuhosi” minut kisan aikana täydellisesti. Kimi on mahtava tyyppi. Olen Räikkönen-fani!

Dickinson on myös käynyt Rovaniemellä tapaamassa joulupukkia.

– Se oli mahtava reissu. Tyttäreni Kia oli tuolloin siinä iässä, että hän uskoi vielä joulupukkiin, mutta hänen veljensä (Austin ja Griffin) olivat jo aivan toista mieltä. Keksimme sitten, että mennään katsomaan, löytyykö se oikea joulupukki Rovaniemellä. Löytyihän se, ja tyttäreni oli aivan haltioissaan. ”Joulupukki on todella olemassa”, hän hihkui innoissaan. Myöhemmin hän sanoi minulle: ”Arvaa, mistä tiedän, että joulupukki on ihan oikeasti olemassa? No siitä, että näin hänet viime vuonna ostoskeskuksessa Englannissa, ja nyt hän on täällä!”