”Bändi helvetin kovassa iskussa, mutta varsinkin Axl…” – Jyrki69 kertoo vuoden kohokohdista

4.12.2023 19:48

Mitäpä löytyy The 69 Eyesin keulakuvan Jyrki Linnankiven ”vuoden parhaimmat” -listalta? Kovia levyjä ja konsertteja tietenkin. Jos otetaan tuosta aasinsilta, niin epäilemättä kova keikka on luvassa myös Helsingin Kulttuuritalolla 5. joulukuuta, kun estradille kiipeävät The 69 Eyes, Musta Paraati ja Pyhät Nuket.

Mutta tosiaan, katsotaanpa mitä taiteilijanimeltään Jyrki69:n listalta löytyy…

Iggy Pop: Every Loser
– Levyn teemaan on helppo samaistua! Parasta Iggyä aikoihin, vaikkei Iggyn tarvitsisi enää meitä edes viihdyttää. Vaarallinen soundi ja aiheiltaan juuri tätä päivää, selkeästi yksi vuoden parhaimmista levyistä.
Palaye Royale ja Starbenders -kimppakeikka Helsingin Tavastialla
– Glamrock elää ja on uusissa hyvissä käsissä. Kaksi todella kovaa ja kaunista nuorta bändiä räjäyttivät Tavastian ja inspiroivat meikäläistä hyppäämään taas yleisöön keikoilla kolmen vuosikymmenen jälkeen!
Panteran keikka Rockfestissä Hyvinkäällä
– Ihan vitun kova.
The Rolling Stones: Hackney Diamonds
– Sama jäbä tuottamassa kuin Iggyn levyllä… God bless Andrew Watt! Onhan tämä nyt ihan helvetin hienoa aikaa, kun Iggyltä ja Stonesilta tulee uudet levyt samana vuonna. Ostin myös Lontoon Carnaby Streetin Stones-kaupasta levyn kansipaidan, koska Stones elää tässä ja nyt!
Guns N’ Rosesin keikka Hell & Heaven -festivaalilla Meksikossa
– Usko palasi! Bändi oli ihan helvetin kovassa iskussa tietenkin, mutta varsinkin Axl Rose määräsi. Simppeli lava, ei mitään spesiaalia, 50 000 ihmistä nurmella ja jätkät vetää. Ja tosiaan, Axl on niin kovassa iskussa, että pakko käydä pian tsekkaamassa uudestaan.

Lisää luettavaa