Guns N’ Roses päivitti settilistaansa todellisilla harvinaisuuksilla – Videoita kiertueen avauskeikalta katsottavissa

Settiin oli nostettu useita biisejä, joita yhtye ei ole soittanut livenä vuosikymmeniin.
2.6.2023 09:13

Guns N’ Roses aloitti eilen (1.6.) maailmankiertueensa Abu Dhabista. Yhtye oli ilahduttavasti hieman tuulettanut settilistaa ja nostanut mukaan useita harvinaisuuksia, joita ei ole kuultu livenä vuosikymmeniin. Settiin oli nostettu muun muassa Bad Obsession, joka on kuultu keikalla viimeksi 30 vuotta sitten, Pretty Tied Up, jonka bändi on soittanut viimeksi 1992, UK Subs -laina Down On The Farm, joka on soitettu viimeksi 2006 sekä Anything Goes, jota bändi ei ole soittanut sitten elokuun 1988. Lisäksi bändi esitti ensimmäistä kertaa The Stoogesin T.V. Eye -kappaleen basisti Duff McKaganin laulamana.

Keikan jälkeen Youtube luonnollisesti täyttyi yleisöstä käsin kuvatuista videoista. Alapuolelta voit katsella valittuja paloja näistä setin harvinaisuuksista. Koko settilistan voit tarkistaa artikkelin lopusta.

Suomeen yhtye ei ikävä kyllä tällä kiertueellaan saavu. Vähintäänkin Norjaan tai Tanskaan saakka on matkustettava, mikäli mielii Axl Rosen ja kumppanit tänä kesänä nähdä lavalla omin silmin.

Lisää luettavaa