Artisti: Guns N Roses

”Peikkoja ryömi ulos sydämestäni” – Duff McKagan kertoo pahimmasta huumekokemuksestaan

Sattuipa sosiaalisessa mediassa silmään hauska Duff McKaganin kysymys & vastaus -haastattelu. Metal Hammer uteli kesällä Guns N’ Roses -basistilta kaikenlaisia asioita – esimerkiksi sitä, mikä on ollut monenmoisissa sotkuissa marinoituneen muusikon pahin yksittäinen huumekokemus. McKaganin mieleen tulee ensimmäiseksi eräs kerta, kun hän 15-vuotiaana söi liikaa psykedeelisiä sieniä.

Matt Sorum äänitti oman versionsa Tom Pettyn ikivihreästä – entinen GNR-rumpali osallistuu kamppailuun koronapandemiaa vastaan

Guns N’ Rosesin ja The Velvet Revolverin rumpalina kunnostautunut Matt Sorum viettää nykyään runsaasti aikaa Brasiliassa. Maan koronavirustilanne ei tunnetusti ole paras mahdollinen, joten Sorum yrittää auttaa parhaansa mukaan. Sorum äänitti oman tulkintansa Tom Pettyn klassisesta I Won’t Back Downista, ja Instagramissa esitellyn version yhteydessä mies pyytää yleisöä tukemaan Brasilian terveysviranomaisia, mikäli vain rahatilanne sen sallii. Kuuntele Petty-esitys alempaa.

Asiallinen Guns N’ Roses -keikkavideo julki – Axl Rose todistaa olevansa edelleen vedossa

Guns N’ Roses on muun musiikkimaailman tavoin pakon edessä joutilaana. Onneksi on kuitenkin sosiaalinen media, jonka välityksellä voi jakaa vaikkapa videoklippejä edellisiltä kiertueilta ja tällä tavalla pitää bändin nimi yleisön ajatuksissa. GNR on hyödyntänyt tätä mahdollisuutta tasaisin väliajoin viimeisten kuukausien aikana, ja uusi keikkapätkä julkaistiin Youtubessa viikonloppuna.

Use Your lllusion -ajan GNR-muusikot Beatlesin kimpussa: Slash, Matt Sorum ja Gilby Clarke soittavat taas yhdessä

Yhä vain tulee kuultavaksi jännittäviä korona-ajan erikoisvideoita. Tällä kertaa asialla on viimeviikkoisen (De)Tour-hyväntekeväisyystempauksen esiintyjäkaarti, johon kuuluvat muun muassa Halestormin Lzzy Hale, Ozzy Osbournen bändistä tuttu Rob Nicholson, pitkän linjan sessiomuusikko Mike Garson sekä Use Your Illusion -ajan Guns N’ Rosesista tutut Matt Sorm, Gilby Clarke ja Slash. Kovaa ryhmää siis kasassa.