Artisti: Guns N Roses

Guns N’ Roses uhmakkaana pandemian edessä – ”stadionrock on palannut”, bändi ilmoittaa julkistaen uusia keikkoja

Niinhän sieltä tuli sitten kylmää vettä niskaan kaikille helsinkiläisille, jotka aikoivat mennä esimerkiksi katsomaan keikkoja lähiviikkoina. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin, että koronapandemiaan liittyviä rajoituksia tiukennetaan pääkaupunkiseudulla 23. marraskuuta alkaen, ja kaikki yhtään suuremmat yleisötapahtumat on kielletty. Aiheesta voi lukea lisää täältä.

Iki-ihana Love Story: Slash julkaisi oman versionsa yhdestä kaikkien aikojen rakastetuimmista elokuvasävelmistä

Slash se tykkää versioida vanhojen aikojen elokuvien teemabiisejä. Miehen Kummisetä-tulkinta tuli yleisölle tutuksi jo Guns N’ Rosesin nuoruusvuosina, ja nyt herra esittelee maailmalle uuden tulkinnan Love Storyn (1970) maineikkaasta tunnussävelmästä. Rakkaustarinana Suomessa julkaistun elokuvan tunnari tunnetaan laulettuna versiona nimellä (Where Do I Begin?) Love Story, ja suomeksi sen ovat levyttäneet muun muassa Tapani Kansa, Tapio Heinonen, Seija Simola ja Fredi. Hieno sävellyshän se on, ei mahda mitään.

Millaista jälkeä syntyy, kun Tom Morello ja Slash yhdistävät voimansa? Kahta erityylistä kitaristia kuullaan samalla biisillä

Tässäpä mielenkiintoinen esitys. Rage Against the Machine -kitaristi Tom Morello esitteli juuri Comandante-nimisen soolo-ep:n, ja viiden biisin julkaisulle on saatu mukaan raskaan sarjan vierailija: Slash, jolla lienee nyt liikaakin vapaa-aikaa, kun koronapandemia heittää kapuloita Guns N’ Rosesin rattaisiin.