Artisti: Guns N Roses

Uutta Guns N’ Roses -äänitettä odottaville tuli nyt kylmää vettä niskaan

Kun Guns N’ Rosesin reunion-kiertue on tahkonnut rahaa suorastaan hävyttömissä määrin, on netissä alkanut näkyä tasaiseen tahtiin huhuja uudesta GNR-levystä tai muunlaisesta äänitteestä. Viimeksi huhuja levitettiin toimittaja Mitch Lafonin lähetyksessä, kun juontaja kertoi hevosmiesten tietotoimiston hengessä, että GNR olisi mahdollisesti studiossa äänittämässä coverbiisiä T.Rexille ja Marc Bolanille omistetulle tribuuttilevylle.

Millaista musiikkia se Geezer Butlerin ja Matt Sorumin yhteinen bändi tekee? Kuuntele itse

Viime viikolla uutisoitiin Geezer Butlerin aktivoituneen jälleen musiikkirintamalla. Black Sabbath -basisti yhdisti voimansa Guns N’ Rosesin Use Your Illusion -levykaksikolta tutun rumpalin Matt Sorumin, Billy Idolin kitaristin Steve Stevensin ja Apocalypticankin kanssa työskennelleen Franky Perezin kanssa, ja kokoonpanon nimeksi pistettiin Deadland Ritual. Ei hullummat ennakkoasetelmat!

”Meillä on aina hauskaa yhdessä” – Axl Rose kertoi ystävyydestään Kimi Räikkösen kanssa

Lähi-idässä keikkamatkalla olevan Guns N’ Rosesin laulaja Axl Rose ehti sairastelultaan keskustelemaan toimittajienkin kanssa, ja yksi kiintoisa haastattelu julkaistiin Etihad Airwaysin julkaisemassa Atlas-lehdessä. Artikkelissa saadaan muun muassa vastaus siihen, kuka on Rosen mielestä kaikkien aikojen suurin rockbändin keulakuva – ja mitä hän ajattelee autourheilusta sekä Kimi Räikkösestä.