Artisti: Guns N Roses

Nyt on kova: Foo Fighters marssitti Italiassa lavalle kolme erittäin tuttua hahmoa räväkkää GNR-coveria varten

Miltäs kuulostaisi Foo Fightersin, Axl Rosen. Slashin ja Duff McKaganin yhteinen Guns N’ Roses -performanssi? Tällaista saatiin ihmetellä eilen Firenzessä, kun Foo Fightersin keikalla ilmestyi lavalle tuttuja kavereita. Porukka tarjosi yleisölle napakan tulkinnan GNR:n It’s So Easystä, katso yleisöstä käsin taltioitua videokuvaa tilanteesta alempaa. Tapauksesta uutisoi Blabbermouth.

Mitä tapahtuu Guns N’ Roses -keikkojen kulisseissa? Yhtye julkaisi videopätkän Download-festivaalin melskeistä

Guns N’ Roses esiintyi juuri Ison-Britannian jättimäisellä Download-festivaalilla, ja orkesteri julkaisi Twitter-yleisönsä iloksi pienen videopätkän keikan alustunnelmista. Lyhyessä klipissä näkyy yhtyeen jäseniä soundcheckissä, keikkapätkää sekä keskisormeaan tuuletteleva Axl Rose – eli kaikkea, mitä perinteiseen GNR-videoon kuuluukin. Katso alempaa.

No nyt! Guns N’ Roses yllätti yleisön perinpohjaisesti tempaisemalla keikalla varsin ilahduttavan coverin

Tässä on nyt viimeistään kovaa todistusaineistoa siitä, että Axl Rose on muuttunut vanhoilla päivinään pehmoksi. Mies, joka nuorempana tunnettiin koko rockmaailman äkkipikaisimpana ja pitkävihaisimpana miehenä, on äitynyt nykyään niin mukavaksi, että suostui esittämään GNR:n keikoilla yhtyeensä jäsenten (ja samalla entisten vihamiehiensä) muiden bändien kappaleen. Ei olisi ennen tullut kuuloonkaan tällainen!

Guns N’ Rosesille riittää kysyntää – Gunnareiden Viron-keikalle on myyty jo huomattavan rapea määrä lippuja

Guns N’ Roses se vain takoo rahaa minkä ennättää. Yhtyeen Not in This Lifetime -kiertue alkoi jo vuonna 2016, ja edelleen liput käyvät kaupaksi kiitettävää tahtia. Live Nation pääseekin paukuttelemaan henkseleitä sillä, että tämän kesän Viron-keikalle on myyty kohta enemmän lippuja kuin Kantolan tapahtumapuistoon vuosi sitten.