Jytäkesä Go-Go julkisti esiintyjiään: Kingston Wall raikaa, myös Litku Klemetti, Lasten Hautausmaa ja monta muuta mukana

28.11.2023 10:24

Rockfestivaali Jytäkesä Go-Go järjestetään kolmannen kerran Helsingin Suvilahdessa 26.–27.7.2024. Tapahtuma julkisti nyt ensimmäiset esiintyjänsä, ja näistä ensimmäinen tulikin julki jo aiemmin tänä aamuna: Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen tähdittämä JJylli & Kuoppis – Music Of Kingston Wall -kokoonpano tarjoilee yleisölle kelpo kattauksen Kingston Wallin ikivihreitä. Mutta onpa siellä paljon muutakin!

Lavalle nousevat viikonlopun aikana kesän ainoan Helsingin-keikkansa esittävä Litku Klemetti, keikkatauolta palaava Lasten Hautausmaa, uudella trio-kokoonpanolla keikkaileva Jukka Nousiainen sekä punkrock-retkueet Kivesveto Go-Go ja Nyrkkitappelu. Vanhempaa liittoa edustavat Marjo Leinosen johdolla keikkalavoille palaava Balls sekä kotimaisen rockin suurmies Dave Lindholm. Nekromantixista tutun Peter Sandorffin luotsaama flamencore-yhtye Hola Ghost saapuu myös Helsinkiin, ja onhan siellä myös sellaiset kokoonpanot kuin Suad, Hidria Spacefolk, Rokets ja Suistamon Sähkö.

Jytäkesän kahden päivän liput ovat nyt myynnissä. Ennakkomyynti hoidetaan Tiketin myyntikanavissa, lippujen hinnaksi on asetetty 119,50 euroa. Tapahtuma on K-18.

Lisää luettavaa