Katy Perry rikkoi ensimmäisenä naisena Youtube-rajapyykin, johon on yltänyt vain kourallinen artisteja

Perryn Roar on palvelun katsotuin naisartistin video.
13.5.2024 15:14

Katy Perryn vuonna 2013 julkaistun Roar-hitin kylkeen tehty video on Youtuben kaikkien aikojen katsotuin naisartistin musiikkivideo. Kappaleen/videon suosio sen kuin jatkuu, sillä nyt video on ylittänyt suoratoistopalvelussa neljän miljardin katselukerran kunnioitettavan rajapyykin.

Kyse on vielä varsin harvinaisesta saavutuksesta, johon on yltänyt Perryn lisäksi vain kahdeksan muuta videota. Yli neljä miljardia katselua ovat keränneet OneRepublicin Counting Stars (4 miljardia), Maroon 5:n Sugar (4 miljardia), El Chombon ja Cutty Ranksin Dame Tu Cosita (4,6 miljardia), Psyn Gangnam Style (5,1 miljardia), Mark Ronsonin ja Bruno Marsin Uptown Funk (5,2 miljardia), Wiz Khalifan ja Charlie Puthin See You Again (6,2 miljardia), Ed Sheeranin Shape of You (6,2 miljardia) sekä Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacito, jolla on huikeat 8,4 miljardia katselua.

Aivan neljän miljardin katselun kynnyksellä, palvelun kymmenenneksi katsotuimpana musiikkivideona keikkuu tällä hetkellä Shakiran Waka Waka (This Time For Africa), jolla on tätä kirjoittaessa katselukertoja rapiat 3,92 miljardia.

Lisää luettavaa