Kerry King olisi halunnut sooloprojektilleen alunperin toisen nimen – ”Väänsin sen kanssa neljä vuotta”

20.5.2024 22:34

Tuoretta From Hell I Rise -soololevyään promotoiva Kerry King vieraili hiljattain Full Metal Jackien haastattelussa. Juttutuokiosta uutisoi Loudwire.

Haastattelussaan King sanoo, että kokoonpanon ei ollut alunperin tarkoitus kantaa kitaristin omaa nimeä.

”Se onkin hassu juttu, sillä nimen ei pitänyt olla tämä”, kitaristi sanoo. ”Bändin ei pitänyt kantaa nimeäni, olin tiukasti ajatusta vastaan. Mutta yritäpä keksiä metallibändille nimi. Katsotaan miten käy.”

”Väänsin sen kanssa neljä vuotta, mutta joka kerta kun keksin jotain ja aloimme tutkia tekijänoikeuksia, seinä tuli aina vastaan”, King jatkaa. ”Meidät buukanneet festivaalit alkoivat tarvita jonkin nimen jonka julkistaa, joten nimeni heitettiin kehiin ja tässä sitä ollaan.”

Kingiltä kysytään, oliko hänellä paljonkin erilaisia nimi- ja logoluonnostelmia.

”Minulla on varmaan 40 tai 50 nimen lista puhelimessani”, King toteaa. ”Mitä tahansa ideoita, jotka saattoivat johtaa aina uusiin. Ja sieltä logokin on peräisin.”

”Nimen oli tarkoitus olla King’s Reign”, kitaristi lisää. ”En muista miksi emme voineet käyttää sitä. Joten siitä tuli vain… Kerry King. Se on nimeni.”

Kerry Kingin lisäksi kokoonpanossa soittavat Slayer-rumpali Paul Bostaph, Death Angel -laulaja Mark Osegueda, Hellyeah-basisti Kyle Sanders sekä entinen Machine Head -kitaristi Phil Demmel.

Lisää luettavaa