Aihe: Provinssi

Provinssi julkisti ohjelmistonsa sekä tietoa siitä, miten koronavirus vaikuttaa festarin suunnitelmiin

Festarikesä lähestyy hyvää vauhtia – kenties liiankin nopeasti, jos järjestäjiltä kysyy. Koko Suomi on kiinni koronavirusepidemian vuoksi, ja mitä pidempään poikkeustila kestää, sitä vaikeammaksi käy musiikkifestivaalien tilanne. Epidemian keskellä ei laiteta pystyyn kymmenientuhansien katsojien tapahtumaa.

Provinssi lisäsi 20 uutta nimeä tarjontaansa – sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinnityksiä julki

Festarikesä 2020 sen kuin lähestyy, ja kierrokset kovenevat bändijulkistuksissa. Tapahtuma toisensa perään yrittää herätellä yleisöä lippuostoksille uusilla artistijulkistuksilla, ja viimeisimmäksi Seinäjoen Provinssi ilmoittaa kasvattaneensa esiintyjäluetteloon parillakymmenellä nimellä.

Provinssin tarjonta kasvaa – Sunrise Avenue soittaa ensi kesän ainoan festarikeikkansa Seinäjoella

Provinssi ilmoittaa lisänneensä listoilleen huomionarvoisen kotimaisen nimen, kun Sunrise Avenue tuo jäähyväiskiertueensa Seinäjoelle. Pillejä pussiin pakkaava orkesteri esiintyy Törnävänsaarella perjantaina 26. kesäkuuta. Provinssi on siis kahden Helsingin Olympiastadionilla järjestettävän konsertin ohella viimeinen mahdollisuus nähdä Sunrise Avenue Suomessa.

Korn lähtee rundille hyvissä tunnelmissa – dokumenttisarja kertoo Suomeen saapuvan yhtyeen tilanteesta

Korn promotoi tulevaa kiertuettaan uudella Sebastien Paquetin ohjaamalla dokumenttisarjalla. Sarjan ensimmäinen osa tuli eilen nähtäville bändin Youtube-kanavalle, joten mikäli nu metal -pioneerin meiningit kiinnostavat, katso alempaa, mitä herroilla on sanottavana. Suurin sanankäänteinhän nuo näyttävät rundia markkinoivan.

Provinssin esiintyjäluettelo kasvaa: The Chemical Brothers saapuu kesällä Seinäjoelle

Iloisia uutisia elektronisen musiikin ystäville! Nyt kuuluu sellaisia tietoja, että alan suuri nimi The Chemical Brothers tähdittää ensi kesän Provinssia. Kokoonpanon yhdeksäs albumi No Geography julkaistiin tänä vuonna, ja uusi levy tuo herran Tom Rowlandsin ja Ed Simonsin myös Törnävänsaareen.