Aihe: Provinssi

Festarikesä is not dead! Provinssi julkisti yli 20 esiintyjää ensi kesälle: Pendulum, Offspring, Gojira…

Ah, kuinka mukavaa on kirjoittaa vaihteeksi tällaista uutista. Koronapandemian aikana on festareiden yhteydessä tullut raportoitua voittopuolisesti peruuntumisista, muutoksista ja siirtymisistä, mutta nyt on tarjolla kelpo paketti ihan perinteisiä artistijulkistuksia. Provinssi valmistautuu kesään 2021 kunnon paketilla esiintyjätietoja, joten pitäkää kiinni hatuistanne – tässä niitä tulee!

”Provinssia ei ole peruttu eikä yksikään artisti ole ilmoittanut peruvansa” – Provinssi tiedottaa kesän tilanteesta

Miten käy tulevan kesän festareiden? Viimeistään nyt kun Roskilde peruttiin ensi kesän osalta, ovat alkaneet katseet kääntyä suomalaistenkin tapahtumajärjestäjien puoleen. Järjestäjät ovat yksissä tuumin vakuuttaneet seuraavansa viranomaisten ohjeita, mutta niin kauan kuin toivoa on, festarit pysyvät normaalisti suunnitelmissa. Samalla ennusteet vaihtelevat sen suhteen, miten kauan poikkeustila kestää.

Provinssi julkisti ohjelmistonsa sekä tietoa siitä, miten koronavirus vaikuttaa festarin suunnitelmiin

Festarikesä lähestyy hyvää vauhtia – kenties liiankin nopeasti, jos järjestäjiltä kysyy. Koko Suomi on kiinni koronavirusepidemian vuoksi, ja mitä pidempään poikkeustila kestää, sitä vaikeammaksi käy musiikkifestivaalien tilanne. Epidemian keskellä ei laiteta pystyyn kymmenientuhansien katsojien tapahtumaa.

Provinssi lisäsi 20 uutta nimeä tarjontaansa – sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinnityksiä julki

Festarikesä 2020 sen kuin lähestyy, ja kierrokset kovenevat bändijulkistuksissa. Tapahtuma toisensa perään yrittää herätellä yleisöä lippuostoksille uusilla artistijulkistuksilla, ja viimeisimmäksi Seinäjoen Provinssi ilmoittaa kasvattaneensa esiintyjäluetteloon parillakymmenellä nimellä.

Provinssin tarjonta kasvaa – Sunrise Avenue soittaa ensi kesän ainoan festarikeikkansa Seinäjoella

Provinssi ilmoittaa lisänneensä listoilleen huomionarvoisen kotimaisen nimen, kun Sunrise Avenue tuo jäähyväiskiertueensa Seinäjoelle. Pillejä pussiin pakkaava orkesteri esiintyy Törnävänsaarella perjantaina 26. kesäkuuta. Provinssi on siis kahden Helsingin Olympiastadionilla järjestettävän konsertin ohella viimeinen mahdollisuus nähdä Sunrise Avenue Suomessa.