Loudwire listasi vuoden tähän mennessä kovimmat rokkibiisit – mukana suomalaisväriä

10.7.2024 20:55

Loudwire on listannut vuoden 2024 kovimpia rokki- ja hevibiisejä. Valinnanvaraahan löytyy, sillä vuoden ensimmäisellä puoliskolla on ilmestynyt uutta materiaalia sellaisilta nimiltä kuin Pearl Jam, Bruce Dickinson, Judas Priest, Bring Me the Horizon ja Kerry King.

Ilahduttavasti Loudwiren listalle on päässyt myös suomalaisväriä. Sieltä nimittäin löytyy Nightwishin ensimmäinen singlepoiminta tulevalta Yesterwynde-albumilta.

Julkaisun mukaan Perfume of the Timeless -kappale tarjoaa mitä mainioimman kurkistuksen tulevaan.

”Nightwish on tehnyt rohkeasti kokeiluja koko uransa ajan, luoden tyylin ja näytellen merkittävää osaa sen popularisoimisessa”, julkaisu kirjoittaa. ”Se on kannattanut, sillä fanit ovat ottaneet haasteen vastaan ja heittäytyneet mukaan näihin syviin musiikillisiin ja älyllisiin konsepteihin.”

”Perfume of the Timeless, joka on ensimmäinen single ja toiseksi pisin Yesterwynde-kappale, tarjoaa faneille niin paljon ja toimii upeana tiiserinä nostattamaan odotuksia levyn lopuille 63 minuutille”, juttu jatkuu. ”Sen on pahaenteisen tummanpuhuva ja seikkailullinen, ja sen tunnelmat vaihtuvat takovista rytmeistä orkestraaliseen mahtailuun, heijastellen hellittämättömyyden tunteita.”

Lisää luettavaa